Csúszik a Blacksad: Under the Skin megjelenése

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 23.
  • Csúszás
Link másolása
A Runaway és a Yesterday fejlesztői eredetileg szeptemberre lőtték be a népszerű képregény alapján készülő Blacksad: Under the Skin megjelenését, most viszont kiderült, szükségük van még egy kis időre, így csúszni fog a premier.

Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a Blacksad: Under the Skin. Ebben a készítők mesélnek arról, mekkora kihívás a népszerű képregény jellegzetességeit átemelni. 

A játék története egyébként az 1950-es években játszódik, a sztori középpontjában pedig egy eltűnt bokszcsillag áll, akit pont a következő nagy összecsapása előtt nyel el a föld. Blacksadet bízzák meg, hogy derítse ki, mi is történt, de a nyomozás során nem várt szálak is felszínre bukkannak, ezzel pedig egy komoly bűnüggyé evolválódik az eset.

A játék a most beharangozott új megjelenési dátum szerint november 5-én jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
BrockSamson
A helyukben valami hangsulyosabb cel shading grafikat valasztottam volna. A kepregeny hangulatanak egyik nagy meghatarozoja a klasszikus, kezi rajz hatas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...