Hamarosan kapható lesz az ASUS ROG Phone II

Hivatalosan is lehullt a lepel az ASUS ROG Phone következő generációjáról, ami valami elképesztően komoly teljesítményt vonultat majd fel. Mindezt annak köszönheti, hogy elsőként használja a Snapdragon 855 Plus Mobile Platformot.

Zabolátlan, nyers erőt képvisel majd ASUS ROG Phone következő generációja, ami hazánkban az év harmadik negyedévében jelenhet meg a piacon. A kifejezetten játékosoknak szánt készülék processzora 2,96 GHz-es órajelen ketyeg majd, míg a látványért az Adreno 640 GPU lesz a felelős, ami 675 MHz-es sebességgel képes pörögni.

Ráadásul ez lesz a világon az első olyan készülék, ami 6,59 hüvelykes, 2340x1080  felbontású, egy milliszekundum válaszidővel rendelkező, 120 Hz-es képfrissítésre is alkalmas kijelzőt kap, ami ráadásul 10-bites HDR AMOLED-panel lesz. A tartós játékélményről a továbbfejlesztett GameCool II 3D hűtési rendszer és a 6000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amit szerencsére nem kell napokig töltenünk, mert kapunk a készülék mellé egy 30 Wattos ROG HyperCharge töltőt is.

Természetesen külön kiegészítőket is vehetünk majd a telefonhoz, mint például a kétképernyős játékokhoz fejlesztett TwinView Dock II kütyüt vagy a konfigurálható ROG Kunai Gamepadot.

A készülék árcédulája egyelőre nem ismert.

0 komment - szólj hozzá!