Megérkezett a The Division 2: Episode 1

A Year 1 Pass tulajdonosai már bátran tölthetik a Tom Clancy's The Division 2 legfrissebb DLC-jét. Az Episode 1 - D.C. Outskirts egy vadiúj expedícióval, új helyszínekkel, történetszálakkal és persze sok zsákmánnyal bővíti a játékot.

Washingtonban és környékén továbbra is áll a bál - ideje, hogy a The Division ügynökei ismét rendet tegyenek. A Year 1 Pass tulajdonosai már ma kipróbálhatják az Episode 1 - D.C. Outskirts névre keresztelt frissítést - mindenki más egy héttel később csatlakozhat a bulihoz.

A két fő sztoriküldetés mellett az új Expeditionök és a Shepherd Reward System (és az ehhez járó titulus) alkotja majd a patch gerincét, de fontos átdolgozáson esnek át a Skillek és a Raid is - utóbbi például megkapja a Discovery Mode-ot, ezzel megkönnyítve a kevésbé keményvonalas játékosok életét. A történet a Manning National Zoo és a Camp White Oak területeire visz majd minket, de ha inkább kötetlenül szeretnénk felfedezni az újdonságokat, akkor érdemes szemmel tartani az expedíciókat, amelyek Washington eldugottabb helyszíneire hívnak.

A teljes patch note-ot itt találjátok. A Tom Clancy's The Division 2 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg. Az első év tartalmi frissítései, köztük az Episode 1 - D.C. Outskirts is ingyenesen elérhetők lesznek az összes játékos számára.

3 komment - szólj hozzá!