Még idén konzolokra költözik a Two Point Hospital

  • Írta: szlav
  • 2019. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC-n hatalmas sikereket arató Two Point Hospital hamarosan PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is várja a kórházi adminisztrátorokat. A megjelenésre pedig nem is kell túlságosan sokat várnunk.

Sosem elég a kiváló menedzsmentjátékokból! A PC-s játékosok előtt egészen szép választék áll, ha ez a zsáner a kedvencük, de a konzolokon közel sem ilyen rózsás a helyzet. Ezt enyhíti a Sega és a Two Point Studios bejelentése, miszerint a tavaly augusztusban megjelent kórházszimulátor még idén ellátogat PS4-re, Xbox One-ra és Nindento Switchre is.

A Two Point Hospital tavaly minket is teljesen elragadott, de azóta csak még több újdonsággal bővült a játék - ezek pedig természetesen egytől egyig bekerülnek majd a konzolos változatba is. Így tehát ellátogathatunk majd Bigfoot havas régiójába, vagy a Pebberley Island trópusi vidékeire, valamint az olyan életminőségi újításokat is kiélvezhetjük, mint a szobák másolása, a karakterek személyre szabása, vagy a kórházunk részletes beltéri tervezése.

2.
2.
TrishtanAG
#1: Leginkább azért híres, mert a 2 évtizeddel ezelőtti Theme Hospital szellemét idézgeti meg eléggé sikeresen.
1.
1.
Ez jópofa játék, simán ajánlom. Nem véletlenül lett sikeres. Villanykörtefejűség. Gyógyítsd meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...