Még idén konzolokra költözik a Two Point Hospital

A PC-n hatalmas sikereket arató Two Point Hospital hamarosan PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is várja a kórházi adminisztrátorokat. A megjelenésre pedig nem is kell túlságosan sokat várnunk.

Sosem elég a kiváló menedzsmentjátékokból! A PC-s játékosok előtt egészen szép választék áll, ha ez a zsáner a kedvencük, de a konzolokon közel sem ilyen rózsás a helyzet. Ezt enyhíti a Sega és a Two Point Studios bejelentése, miszerint a tavaly augusztusban megjelent kórházszimulátor még idén ellátogat PS4-re, Xbox One-ra és Nindento Switchre is.

A Two Point Hospital tavaly minket is teljesen elragadott, de azóta csak még több újdonsággal bővült a játék - ezek pedig természetesen egytől egyig bekerülnek majd a konzolos változatba is. Így tehát ellátogathatunk majd Bigfoot havas régiójába, vagy a Pebberley Island trópusi vidékeire, valamint az olyan életminőségi újításokat is kiélvezhetjük, mint a szobák másolása, a karakterek személyre szabása, vagy a kórházunk részletes beltéri tervezése.

3 komment - szólj hozzá!