Gears 5 - a premier után jöhet a battle royale?

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 24.
  • Hír
Link másolása
Ryan Cleven, a Gears 5 multiplayer módjának rendezője a GameSpotnak nyilatkozva elárulta, hogy a szeptemberi premierkor biztosan nem kap battle royale-módot a játék, de ez később még akár meg is változhat.

Továbbra is elképesztő népszerűségnek örvend a battle royale, így a legnagyobb játékok esetében is megkerülhetetlen opcióvá vált a játékmód bevezetése. Legutóbb épp a Call of Duty és a Battlefield tett egy görbe kitérőt ebbe a számára ismeretlen irányba, és úgy néz ki, hogy a Gears of War-sorozat sem akar lemaradni a battle royale-vonatról.

Ryan Cleven, az ötödik felvonás multiplayer szekciójának rendezője ugyanis a GameSpotnak adott interjúban elmondta, hogy a premier napján biztosan nem lesz ilyen lehetőség a játékban, de miután a The Coalition hatalmas rajongója a zsánernek, nem kizárt, hogy a premiert követően egy frissítés formájában battle royale-opcióval bővül majd a multiplayer szekció.

Ez csak akkor valósul meg, ha a rajongók visszajelzései is olyanok, amelyeket meghallgatva van értelme belevágni a játékmód helyi megfelelőjét elkészíteni: a csapat csak azért, hogy legyen ilyen lehetőség, biztosan nem fogja a trendeket követni, de ha értelmes módon kivitelezhető, és működik a koncepció, akkor nem kizárt, hogy a jövőben tesznek vele egy próbát.

A Gears 5 a hétvégén újabb multiplayer bétateszttel jelentkezik.  A végleges változat szeptember 10-én kerül boltokba, méghozzá PC-n és Xbox One-on.

1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...