Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.

A Yakuza-játékokért felelős Ryo Ga Gotoku Studio Twitteren jelentette be: augusztus 31-én lerántják a leplet a széria következő felvonásáról. Egyelőre még nem lehetünk benne biztosak, hogy a fő széria nyolcadik játékát, vagyis név szerint a Yakuza 7-et kapjuk majd meg, vagy esetleg egy olyasféle mellékágat ismerhetünk meg, mint a Judgment - az eddigi jelek alapján mi az előbbit tartjuk valószínűbbnek.

Anélkül, hogy elspoilereznénk az egész szériát, elmondhatjuk, hogy a Yakuza 6 lezárásával egy komoly fordulóponthoz érkezett a sorozat. Egészen biztos tehát, hogy a következő epizód nagy mérföldkő lesz a 2005 óta futó sorozat történetében. Reménykedjünk benne, hogy az augusztusi sajtókonferencia több részletet is elárul majd, és addig is szurkoljunk, hogy visszatérjen a Judgmentből csúnyán kifelejtett karaoke - ha nem fog, akkor lázadunk!

7 komment - szólj hozzá!