Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

  • Írta: szlav
  • 2019. július 25.
  • Teaser
Link másolása
A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.

A Yakuza-játékokért felelős Ryo Ga Gotoku Studio Twitteren jelentette be: augusztus 31-én lerántják a leplet a széria következő felvonásáról. Egyelőre még nem lehetünk benne biztosak, hogy a fő széria nyolcadik játékát, vagyis név szerint a Yakuza 7-et kapjuk majd meg, vagy esetleg egy olyasféle mellékágat ismerhetünk meg, mint a Judgment - az eddigi jelek alapján mi az előbbit tartjuk valószínűbbnek.

Anélkül, hogy elspoilereznénk az egész szériát, elmondhatjuk, hogy a Yakuza 6 lezárásával egy komoly fordulóponthoz érkezett a sorozat. Egészen biztos tehát, hogy a következő epizód nagy mérföldkő lesz a 2005 óta futó sorozat történetében. Reménykedjünk benne, hogy az augusztusi sajtókonferencia több részletet is elárul majd, és addig is szurkoljunk, hogy visszatérjen a Judgmentből csúnyán kifelejtett karaoke - ha nem fog, akkor lázadunk!

4.
4.
RangerFox
Várom sok szeretettel. Meg jó lenne híreket kapni a 3-4-5 hd remasteredről is.
3.
3.
DarkLord
Régen nem szerettem amúgy ezt a sorozatot, pedig a Mafia és ez a vonal bejön. Valószínű a japán nyekegés miatt nem tetszett, mikor túltettem magam rajta és elkezdtem figyelni a párbeszédekre, megismerni a karaktereket egyre jobban bejött a játék. És azt kell mondja egy nagyszerű sorozat, várom a bejelentést.
1.
1.
strike19
Ugyan az mint a többi. De én szeretem. :D
Far Cry-okat se tudom megunni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...