Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 26.
  • Akció
Link másolása
Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.

Az Alan Wake ingyenessége ráadásul ezúttal tényleg jókor jön, hiszen augusztus végén rajtol el a Remedy vadonatúj, ám az előzetesek alapján atmoszférájában némiképp hasonló Control című alkotása, valamint amióta az Alan Wake kiadói jogai is visszakerültek a stúdióhoz, sok pletykát lehet hallani egy esetleges folytatásról is.

A másik ingyenes cím pedig a Ubisoft középkori csatákra fókuszáló alkotása, vagyis a For Honor lesz, melyet talán senkinek sem kell bemutatni. Ugyan a játék az utóbbi években már több platformon is beszerezhető volt ingyenesen pár nap erejéig, ám ezúttal a harmadik évad kezdete talán ismételten megdobja az alkotás népszerűségét.

Ami pedig a dátumokat illeti; a This War of Mine és a Moonlighter augusztus 2-ig lesz beszerezhető az Epic Games Store felületén, melyeket aztán augusztus 9-ig fog az Alan Wake és a For Honor felváltani.

3.
3.
logic5
#1: Tudjuk, mint anno az ms store-nál amit műveltél... Már ami ingyen van, az is szar :D Annyira, de annyira szánalmas egy ember vagy, hogy nem lehet szavakba önteni :D
1.
1.
crytek
Lesz ez lassan 5-is csak ,hogy valaki használja ezt a fost
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...