Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.

Az Alan Wake ingyenessége ráadásul ezúttal tényleg jókor jön, hiszen augusztus végén rajtol el a Remedy vadonatúj, ám az előzetesek alapján atmoszférájában némiképp hasonló Control című alkotása, valamint amióta az Alan Wake kiadói jogai is visszakerültek a stúdióhoz, sok pletykát lehet hallani egy esetleges folytatásról is.

A másik ingyenes cím pedig a Ubisoft középkori csatákra fókuszáló alkotása, vagyis a For Honor lesz, melyet talán senkinek sem kell bemutatni. Ugyan a játék az utóbbi években már több platformon is beszerezhető volt ingyenesen pár nap erejéig, ám ezúttal a harmadik évad kezdete talán ismételten megdobja az alkotás népszerűségét.

Ami pedig a dátumokat illeti; a This War of Mine és a Moonlighter augusztus 2-ig lesz beszerezhető az Epic Games Store felületén, melyeket aztán augusztus 9-ig fog az Alan Wake és a For Honor felváltani.

5 komment - szólj hozzá!