Cross-gen játék lesz a Dying Light 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Hír
Link másolása
Nem sok stúdió vállalta be eddig, hogy megerősítse, legújabb játéka a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A Techland mégis így tett: a Dying Light 2 cross-gen fejlesztés.

Cross-gen játék lesz a Dying Light 2, vagyis az nemcsak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on teszi majd tiszteletét, hanem a következő generációs PlayStationön és Xboxon is.

Az új gépek várhatóan a jövő év végén kerülhetnek boltokba, a generáció végén megjelenő játékoknál pedig gyakori, hogy a fejlesztőik párhuzamosan rajtolnak az összes masinán, eddig viszont nem sok fejlesztő rukkolt elő a Techlandéhez hasonló bejelentéssel.

A fentieket a lengyel csapat technológiai igazgatója, Pawel Rohleder erősítette meg egy, a WCCFTechnek adott interjúban: "A Techland mindig rajta tartja a szemét a legújabb játékszereken! De hogy pontosítsak: igen, már a fejlesztés kezdete óta cross-gen játéknak szántuk a Dying Light 2-t."

Rohleder további infókat nem árult el a témában, de ez nem meglepő, egyelőre azt sem volt hajlandó megerősíteni, hogy milyen extrákat kínál majd a cím a PS4 Pro és az Xbox One X esetében. Mi csak abban reménykedünk, hogy a lengyelek ennek ellenére tartják a 2020 tavaszára időzített premiert, és nem várják be az új gépeket a jelengenerációs verzióval.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...