Hazard és van Dijk a FIFA 20 borítóin

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Képek
Link másolása
A szokásosnál valamivel később, de az EA Sports leleplezte, hogy mely focisták pózolnak majd a FIFA 20 borítóin. Ezúttal Eden Hazardé és Virgil van Dijké a megtiszteltetés, melléjük érkezik még harmadikként valaki.

A FIFA 20 három különböző kiadásban vásárolható majd meg, és mindegyiken más-más játékos feszít. Két borítósztárról már lehullt a lepel, és az ígéretek szerint a harmadik sem várat sokat magára.

Ami a már ismert focistákat illeti, a standard kiadás borítóján a Real Madrid friss igazolása, Eden Hazard pózol majd, míg a Champions Edition dobozképére a liverpoolos Virgil van Dijk került. Ennek megfelelően az Ultimate Edition helye kiadó még.

A FIFA 20 szeptember 24-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

10.
10.
Guba32
Srácok,a foci itt már rég mellékes,a pakkokról szól a Fifa...;-)
9.
9.
Macifasz
#7: Szubjektív ez igaz, de ha lendíti a játékos a lábát lövésre, vagy már végbe ment a passz, és nem egy alibi passz, hanem egy olyan, ami az átvétel pillanatában rögtön lövés, abba ne fújjon már bele! Várja meg, amíg megtörténik a lövés...ha fölé, mellé, kapufa és kipattan (esetleg gól), fújja le. De ne közbe. :-D Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne leprogramozni főleg annak fényében - amit Ultimate is mond - hogy az ellenfél esetében érdekes módon addig engedi a játékot, amíg náluk a labda. Ha a 97. percig tart így a meccs a 3 perces hosszabbítás ellenére, akkor a 97. percig tart.
7.
7.
SLi
#5: mondjuk mivel ez szubjektív mindig hogy meddig engedi a bíró, mit tart még támadásnak, nehéz lehet gondolom megvalósítani
4.
4.
ssemtexx
Miért nem látok sehol infót arról hogy pld. Juventus nem lesz benne "hivatalosan" a játékban?
2.
2.
sloth
#1: szerintem a united elleni meccsig lett is volna rá esélye
1.
1.
SLi
Jó választás mindkettő nem nagyon érdemelte volna meg más, talán mbappe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...