Death Stranding - Heartmanre fókuszál az új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 27.
  • Videó
Link másolása
A Sony közzétette a Death Stranding Comic-Conon levetített előzetesét, amelyben a Nicolas Winding Refnről mintázott Heartman kapja a főszerepet. A karakter élete nem éppen egyszerű, ugyanis 21 percenként meghal.

Heartman a Bridges tagja, és a Death Stranding megszállott kutatója, viszont talán mégis az a legizgalmasabb benne, ahogyan él: hősünk 21 percenként meghal, és miután három percig kereste a családját a túlvilágon, egy defibrillátor automatikusan újraéleszti. A karakterhez egyébként Nicolas Winding Refn rendező adta az arcát, ahogy azonban azt megírtuk, a színészi feladatokat már nem ő látta el a munkálatok során.

A Death Stranding november 8-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

69.
69.
Ooorky
#68: Én mindenkit elolvasok, bár van amikor bűntudatom van, mert kiröhögök egy értelmi sérültet.
63.
63.
godach
Nem áll módomban beleszólni, de érdekes mód én elvagyok mindnyájatokkal.
Persze van, hogy vissza kell törölnöm egy kommentet, de az azért van mert nem akarok feszkót.
52.
52.
Ooorky
#49: Kár belé a bötü, egy 6 éves szinjén megrekedt neet aki itt éli ki irl frusztráltságát kamu account-okkal másokat ócsárolva.
Ha ignorálod egy ideig pörög aztán elkullog.
45.
45.
medson
Én jókat szoktam szórakozni rajtuk, néha ha látom hogy egy cikk alatt sok a komment el sem olvasom, csak tekerek le hogy épp min mehet a sárdobálás :D
44.
44.
DeKor
#43: Teljes mértékben igazad van, ez okozza a problémát. Viszont ez ellen elég hatékonyan fel lehetne lépni. Mihelyt valaki minősít egy másik személyt bármilyen szinten, első alaklommal törölni a hozzászólását. Második alkalommal kitiltani egy hétre, harmadik alaklommal kitiltani örökre. Nem kell ezt túlbonyolítani.
43.
43.
Őrnagy
#41: Sajnos, itt az adminok nem törődnek ezzel, vagy nem tudnak mit tenni ez ellen. És valaki mindig fölveszi a kesztyűt.
Ha valaki azt írja : ostoba, az a válasz : fasz.
Ha valakinek valami nem tetszik,azt írja: szar. Erre persze kettten is reagálnak, hogy: te ostoba.
Tulajdonképp nagyrészt ilyen viták töltik be a kommentszekciót, pedig néha egész jó, építő gondolatok is feltűnnek.
41.
41.
DeKor
#37: Nem az a baj, hogy van néhány kissrác, akik olyan buták, hogy képtelenek a normális kommunikációra, és a frusztrációikat úgy vezetik le, hogy inkább fikáznak mindent, ami az útjukba kerül. Ez mindenhol megesik.
A baj az, hogy itt valamiért egy csomó tag nem ismeri fel, kikkel érdemes szóbaállni, és komolyan veszik ezeket az infantilis gyerekeket is. Emiatt az egyébként normálisan megnyilvánulni képes tagok is belemennek sokszor parttalan "vitákba" a Gamekapocs mocskával, és közben szép lassan az ő kommunikációjuk is megváltozik; egyszerűsödik, beszűkül, eltorzul.
Ezt nem szabadna hagyni, és egyébiránt ponmtosan az lenne a moderátorok dolga, hogy ne hagyják, hogy egy-két rohadt alma megrohassza az összes többit is a kosárban. De ha ők nem szedik ki időben a rohadt almákat, nekünk kell(ene) felnőni a feladathoz, és nem ugrani minden idióta fröcsögésére.
40.
40.
Ooorky
#37: Pacsirtának volt megint rohama, amíg a szüleivel nyaralt tök jól elvoltunk.
37.
37.
Chrysh
Valami vélemény a játékról, vagy erről a videóról van? Nincs? Ja hát akkor inkább fikázzuk egymást, ahogy szokta a kedves közösség. (taps-taps)
36.
36.
Macifasz
Na, látom újra takarítottak. :-D Én továbbra is nagyon várom ezt a játékot, ez a kis videó szösszenet is érdekes lett.
24.
24.
Duken
A játék nem tudom milyen lesz de ez a kis részlet nagyon igényes.
18.
18.
manderel
Érdekes alaphelyzet, hogy 21 percenként meghal, és 3 percig keresi a családját odaát. Biztos hogy lesz a játékban olyan rész, ahol őt kell irányítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...