Masszív frissítés érkezett a Rage 2-höz

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A QuakeConra időzítették a fejlesztők a Rage 2 soron következő frissítését, amely kifejezetten sok újdonságot hozott magával: három új játékmódnak, extra csalásoknak és egy plusz hangcsomagnak örülhetünk.

PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is tölthető a Rage 2 legújabb frissítése, amely egy tonna újdonsággal bővíti a játékot.

A legérdekesebbek talán az új játékmódok: megérkezett a sokak által várt New Game+, amelyben a korábbi végigjátszásunk során megszerzett fegyvereinkkel és képességeinkkel ugorhatunk neki újra a játéknak, de kaptunk egy Ultra Nightmare nehézségi szintet, és egy Iron Man módot is, ahol a halálunkkal a teljes játék befejeződik.

Emellett új csalások, skinek, játékmeneti finomhangolások, valamint egy extra hangcsomag üti a rajongók markát: utóbbival egyébként B.J. Blazkowiczot, a Wolfenstein-játékok főhősét szólaltathatjuk meg a Rage 2-ben.

A Rage 2 hamarosan további kiegészítőkkel bővül, szeptemberben és novemberben is érkezik egy-egy nagyobb adalék, amelyek egyebek mellett új sztoriküldetéseket és helyszíneket hoznak magukkal.

13.
13.
ssgssSH4D0W
#5: Szeptemberben jön.
https://bethesda.net/en/article/4RaQB7ylQPgNXNycKtOGGE/rage-2-update-2-and-new-roadmap
10.
10.
godach
Megjelenés napján vettük meg a cimbikkel, de nem igen raktam bele két óránál többet.
9.
9.
shatterhand
5.
5.
Dízel
Es hol van tartalmilag a frissites? Uj palyareszek? Fehyverek? Jarmuvek? Ezek csak ilyen programozasbeli par perc alatt osszedobhato beallitas modok. Vicc
3.
3.
ssgssSH4D0W
#2: Tényleg nem? Pedig már jó ideje tart ez a trend, az új játékok, függetlenül attól, hogy jobbak vagy rosszabbak, elég masszív akciókat kapnak már 2-3 hónap után.
2.
2.
user101
Hát, ilyet én még nem láttam, hogy egy két hónapos AAA kategóriás játékot 50% on adnak, még ha nem is túl jók az értékelései... Zavart érzek az erőben.
1.
1.
FekaFOB
Jóféle, az Ultra-nightmare kifejezetten kellett, mert a Nightmare-ben valóban nem volt igazán kihívás, leszámítva a játék elejét mikor még nem igen vannak képességek miegymás. Ez a nehézség már csodálatosan megkeseríti az életem! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...