Masszív frissítés érkezett a Rage 2-höz

A QuakeConra időzítették a fejlesztők a Rage 2 soron következő frissítését, amely kifejezetten sok újdonságot hozott magával: három új játékmódnak, extra csalásoknak és egy plusz hangcsomagnak örülhetünk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#14: Egyébként egyáltalán nem volt jól összeszedett. A-ból B-be játék volt. Remek próbálkozás, de sokat kellett volna dolgozni rajta mert ám egy átlag cucc volt. Nem jó a második de nem marad el az elsőtől, szerintem.
#15
#14: Pontosan. Te refundoltad vagy a jól bevállt próbaverziót toltad?
#12
#11: Eszembe sem jutott refundolni. Nem szokásom.
Kedvfüggő is a dolog. Emlékszem, hogy az első részt nem szerettem. Nemrég újra végigtoltam és nem bírtam lerakni, szóval nem biztos hogy (csak) a játék hibája.
#10
Megjelenés napján vettük meg a cimbikkel, de nem igen raktam bele két óránál többet.
#9
#2: Battlefield V ;)
#5
Es hol van tartalmilag a frissites? Uj palyareszek? Fehyverek? Jarmuvek? Ezek csak ilyen programozasbeli par perc alatt osszedobhato beallitas modok. Vicc
#3
#2: Tényleg nem? Pedig már jó ideje tart ez a trend, az új játékok, függetlenül attól, hogy jobbak vagy rosszabbak, elég masszív akciókat kapnak már 2-3 hónap után.
#2
Hát, ilyet én még nem láttam, hogy egy két hónapos AAA kategóriás játékot 50% on adnak, még ha nem is túl jók az értékelései... Zavart érzek az erőben.
#1
Jóféle, az Ultra-nightmare kifejezetten kellett, mert a Nightmare-ben valóban nem volt igazán kihívás, leszámítva a játék elejét mikor még nem igen vannak képességek miegymás. Ez a nehézség már csodálatosan megkeseríti az életem! :)