Dátumot kapott a New Super Lucky's Tale

Novemberben Nintendo Switchre költözik a Super Lucky's Tale kibővített változata. Az apró róka kalandjai jóval felhasználóbarátabbak lettek, így a játék remekül illeszkedik majd a hibridkonzol repertoárjába.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#3: Pedig videók alapján nem tűnik annyira veszettül rossz játéknak. De egy meg nem nevezett nagyobb magyar oldalon a tesztelő csúnyán lehúzta a játékot, a kommentelők pedig nem értik hogy miért.
#4
Kerdes, hogy ezt a new verziot megkapja a tobbi platform is?
#2
12.5 óra volt nekem. (Ki szerettem volna maxolni,de a game pass verzióban nincs benne minden külön meg kellene venni hozzá a többi pályát .. /Vicces mikor 200ft-os game passal csapatod de vegyél hozzá 2 pályát 3300ft-ért még mert az acsik 3/4-e azokban van/
Ugri bugri platformer ahol a csúnya gonoszok elrabolják a tesót és sok sok pályán keresztül dacolva az elemekkel, kell visszaszereznünk őt.
4 világ van (+ a két megvehető értelemszerűen ezekről nem tudok nyilatkozni nem vettem meg) amiben több pálya is található. Ezeket szép apránként tudjuk aktiválni ahogy haladunk előre. Eredendően 99 lóherét kellene összegyűjteni a teljes gamehez (annyit is tudunk) de mivel a 2 fizetős pálya lóheréit is jelzi így 99/117 lesz a végére. 1 pályán belül 4 lóherét tudunk szerezni..a pálya bejárata jelzi is mik vannak van.A pályákon belül minden vannak "lyukak" amolyan mario féle bónusz részek ahol kis ügyességi feladatot megoldva kapunk valamit.A pályán el vannak szórva betűk melyből a LUCKY szó jön ki ezeket is kell gyűjteni + 300 coin összegyűjtéséért is jár lóhere.
A négy lóheréhez a következő jelzések tartoznak: Pipa-> a pálya teljesítéséért jár, ? a pálya bónuszrészének teljesítése, tappancs: 300 coin összegyűjtése, és az L pedig a pályán szereplő betűkből kiraktuk a LUCKY szót. Ha mind a 4 megvan akkor a pálya teljesítése után kapunk + életet.. Ez jól jön mert ha sokszor bénázunk akkor tud fogyni szépen. Vannak még amolyan ráadás puzzle részek ilyen szobortologatósak. De ezek sokszor fél percbe se telnek 1-2 van csupán ami max 1 percet kellett agyalni hogy is van a sorrend.
A pályákon belül van árus akitől ruhákat tudunk venni (2 acsit adott más értelmük nem sok van max költöd a coint..)
A játékban van magyar nyelv ami plussz pont. Vicces beszólásokat olvashatunk az npcktől...akikhez közel menve mondanak pár szót.
A pályákon belül hogy meglegyen a 300 coint sokszor oda kell figyelni mert vannak időre menő részek amik akkor aktiválódnak ha a lebegő óra ikonba belemegyünk ekkor a coinokat addig kell összegyűjteni amíg le nem jár az idő ha sikerül a végén kapunk egy ládát benne valamivel.
Gyermeteg játék leri róla hogy kisgyerekeknek van ,de én ennek ellenére elvontam vele hiszen 12.5 órát öltem bele.Majd egyszer ha a MS is úgy akarja és 1000ft körül lenne a 2 kieg megveszem őket.
Tökéletes kikapcsolódás, ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a stílust.
#1
Elég nagy közutálatnak örvend ez a játék, de én jól szórakoztam vele.