Megint csúszik a Phoenix Point megjelenése

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 30.
  • Csúszás
Link másolása
Hiába tűnt, hogy sokadik halasztás után végre sikerült kőbe vésni a Phoenix Point megjelenését, a csapat nemrég jelezte, a kitűzött szeptemberi dátumot sem tudják tartani, így csak valamikor decemberben jelenik meg a játék.

Az X-COM atyja, Julian Gollop legújabb játéka, a közösségi finanszírozásból megvalósuló Phoenix Point kapcsán nem először lehet halasztásról olvasni. Már megszámolni sem lehet, hányszor döntött úgy a csapat, hogy eltolja a premiert, viszont sokáig úgy tűnt, hogy a legutóbb kitűzött szeptember 3-i megjelenésnek már semmi sem tehet keresztbe.

Tévedtünk, a csapat ugyanis egy hivatalos bejegyzésben értesítette a rajongókat és a projekt támogatóit, hogy nem tudják tartani a céldátumot, így 2019 decemberére tolják át a kilövés időpontját. Indoklásuk szerint szeretnének egy nagyon jó játékot kiadni a kezükből, de közben azzal is meg kell küzdeniük, hogy ne hajtsák túl a dolgozókat, vagyis nem szeretnék, ha komoly túlórázás árán tudnák csak garantálni a szeptemberi időpontot.

Kárpótlásként minden támogató megkapja a Backer Build 5-öt, ami szeptember 3-tól lesz kipróbálható.

4.
4.
Perseus84
#1: Mit erdekel ez teged. Se epicked nincs es ez turn based ahhoz hulye vagy
3.
3.
Ooorky
Novemberben Doom Eternal, SW Jedi: Fallen Order, első valódi Pokemon Switch-re (LGPE egy hányadék volt, még így is elment belőle 10 millió), decemberben meg már mindenki a karácsonyi leárazást várja, nem véletlenül nincs egyetlen AAA játék megjelenése se oda időzítve...
2.
2.
ABorealis27
#1: Vagy túl sok :). Mármint elég ahhoz, hogy az eredeti tervekben nem szereplő, gyors lefutású fejlesztéseket is beletegyenek. Ki tudja. Nagy szavakban mindenesetre nincs hiány: "We want the Phoenix Point you play to be one of your favorite games of all time".
Persze a zsúfolt szeptember eleje is benne lehet a halasztásban. Előtte lévő héten Control, Blair Witch, Man of Medan, utána Gears 5, Borderlands 3, Greedfall lett volna. Oké, hogy más típusok, meg több is rétegjáték, de a játékosokat azért elviszik, főleg az utána érkezők.
Én várom nagyon, nekem mindegy mikor jön.
1.
1.
crytek
Kevés az epic lóvé nem tudnak haladni ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...