Battlefield V - irány Görögország!

Befutott a Battlefield V 4.2.1-es frissítése, melynek keretei közt minden játékos ellátogathat a Marita névre keresztelt új térképre. Az update elérhetővé tett két új elit katonát is.

Görögországot sem kerüli el a világégés. Már tölthető a Battlefield V legújabb frissítése, amely két elittel és egy izgalmas új helyszínnel bővíti az online lövöldét. Ilse Schattenwulf a tengelyhatalmak oldalán, Norman Kingsley pedig a szövetségesekkel lép a hadszíntérre, első bevetésük pedig minden bizonnyal Marita térképére vezényli majd őket, ahol a hegyoldalban fekvő idilli falucska egész nap a puskaropogástól hangos.

A térképet először egyébként az idei E3-on láthattuk, ahol a DICE és az EA egy rövid bemutató során vezetett körbe minket az őszies tájon. Ahogy azt már megszokhattuk, az első napokban egy külön, csak erre a térképre kihegyezett playlist segítségével fedezhetjük fel az új helyszínt - ez a playlist egy kör Conquest és két kör Breakthrough játékot ismétel. A pálya természetesen bekerült a hagyományos Conquest-, Breakthrough- és Team Deathmatch-rotációba is.

8 komment - szólj hozzá!