GRID - körözés Havana utcáin

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 31.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetest kapott a GRID, amiben a játék rendezője, Chris Smith és Chris Groves közösségi menedzser mesélnek a főbb újdonságokról. Közben pedig bemutatkozik egy új helyszín, Havana.

Az új GRID október 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A számítógépes változat pontos rendszerkövetelményéről errefelé emlékeztünk meg.

5.
5.
Őrnagy
#3: Egyébként szerintem a Forza Horizon most már a realizmus felé kéne egy lépést tegyen, mert az arcade vonalból kihozta, amit lehet.
4.
4.
Őrnagy
#3: Hát, a teherautók nem vonzanak, sajnos.
3.
3.
Aborg
#1: Ott az ETS2 meg az ATS. Vagy a Mudrunner Spintires. Ha autos jatekrol van szo, en csakis ezekkel jatszok. Igaz hogy ezek teherautos jatekok, de nem ez miatt jatszom oket, hanem pont a nyitott vilaguk es a viszonylagos realitasuk miatt.

En is nagyon orulnek valami Forza Horizon forma realisztikus jateknak, de rendes fizikaval. Mert igy hiaba a Forza szep vilaga es verdai, az arcade nem erdekel.
2.
2.
Cooper911
#1: Annak örülnék én is.
Ezt viszont egyszerűbb megcsinálni és biztos a viszonylagos siker is.
1.
1.
Őrnagy
Senki nem akar nyitott világú, realitásra törekvő autós játékot készíteni? Csak, mert abból tényleg hiány van. Tulajdonképp egy sincs.
Ilyenből, mint ami a videón van, létezik jó néhány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...