Íme, a PES 2020 gépigénye

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 1.
  • Gépigény
Link másolása
Noha a focis játékoknak nem szokott eget rengető hardveres elvárása lenni, a PES 2020 gépigénye talán valahogyan túlságosan is baráti lett, ráadásul a DirectX 11 kizárólagos támogatása sem enged látványorgiára következtetni.

De persze bármi megtörténhet, lehet, hogy csak elképesztően sikerült a játék optimalizációja. Akárhogy is legyen, a Konami kifejezetten esportra fókuszáló eFootball: PES 2020 című alkotása megállíthatatlanul közeledik a szeptember 10-re belőtt rajthoz, melyhez most megkaptuk a részletes PC-s gépigényt, és hozzá még egy demót is, melyet az alábbi linkről érhettek el. A kipróbálható változat konzolokon is elérhető természetesen.

Minimum gépigény:

  • 64-bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Oprendszer: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 - 64-bites
  • Processzor: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
  • Memória: 4 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
  • DirectX-verzió: 11
  • Tárhely: 40 GB szabad hely
  • A gépigény az 1280x720-as felbontáshoz lett igazítva.


Ajánlott gépigény:

  • 64-bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Oprendszer: Windows 10 - 64-bites
  • Processzor: Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
  • DirectX-verzió: 11
  • Tárhely: 40 GB szabad hely
  • A gépigény az 1920x1080-as felbontáshoz lett igazítva.
19.
19.
SLi
#17: igazi:
https://www.youtube.com/watch?v=7D72DvO2Sdc
egyelőre ez az online fogadó oldal használja lényegében virtuális sport események amire lehet fogadni, van tenisz, kosárlabda, agárverseny stb
18.
18.
Guba32
17.
17.
pucu9011
#16: Hát ha ez igazi akkor a mozgás az valami elképesztő, konkrétan nem tudod megkülönböztetni a valóditól viszont a labda fizika az borzalmas.
16.
16.
SLi
https://www.youtube.com/watch?v=9S_L37NUaII
amúgy van egy ilyen, fifa mega pes nagyon le van maradva, ha megtudják oldani valahogy jól és gyorsan reagáljon az inputra az irányításnál és megveszi egy nagy kiadó aki megtudja fizetni a licenszeket könnyen új uralkodó lehet
15.
15.
manderel
#14: Offline játszom az esetek 99%-ában, menedzser mód, vagy ketten egy gépen. Háttal történő kirúgással még nem találkoztam, ha én rúgok ki céloznom is kell, mert könnyen kilövi a kapus még oldalra is a pályáról, nem hogy emberhez menjen. A gép rendszerint emberhez lövi, viszont általában ott áll az enyém is, és nagy százalékban el lehet fejelni.
A multival kapcsolatban kevés a tapasztalatom, úgyhogy ahhoz inkább nem is szólnék.
14.
14.
Guba32
#12: Majd 20 éve Fifázom,Switchen jobb híján nem is tudok mással focizni.2 szezont toltam Pes-sel,a 17,18-at.Én ugy látom,hogy a játékmenet mint a rúgósfociban a Fifában,talán idén kicsit javult,de a kapus háttal kirúgja a mezőnybe és emberhez megy mindig,mintha kötélen húznák a labdát.Csak online játékról tudok beszélni,de a FUT-ban iszonyat beleszól a gép a meccsbe.Pes-ben 90%-ban a jobb nyer,ahogy kb. az életben is,lehet szerencséd egy-egy meccsen,de hosszútávon kijön a tudásbeli különbség.Fifában is nyilván aki vérprofi az nyer a handicap ellenére is,de ott úgy csal a gép,hogy ne hagyják abba a szerény képességűek sem,hogy azt tanítani kellene.Hol a javamra,pl. az ellenfél sokkal jobb,de csak 10 kapufát rúg,én meg a Széna térről becsorgatok egyet a kapus lába között,miközben a hátvédje még fel is löki,nem egyszer kértem már elnézést,mert már én szégyeltem magam.A gép szinte mindig érezhetően tolja az egyik csapatot.De ott vannak a szép kártyák,feketék,kékek,lilák,rózsaszínűek stb. amikért a játékosok egy része tolja a pénzt,hogy pakkot vegyen,nem beszélve akik igazi pénzért vesznek illegálisan creditet,hogy legyen Messi meg Ronaldo.A meccsek után alig ad creditet,abból nem lehet csak "csöves" csapat,vagy piacozol(grindelsz) órákat,vagy veszel pakkot és hátha ad valamit,vagy veszel bant kockáztatva pénzért creditet,szép...Nyilván aki jól játszik az megveri a vak hülyegyerekek hupilila csapatát is,nem probléma,de aki nem olyan jó,az ellen cumi van,ha nem tolja a gép,mi ez ha nem paytowin?Egy szép piros almához tudnám hasonlítani a Fifát,ami belülről szét van rohadva.Mivel Switchen játszom nem tudok Pes-ezni,de csak azért nem mondom,hogy száradjon le a kezem ha idén is megveszem a Fifat,mert imádom a focit...:)
13.
13.
fczolka
PES 2019 szerintem nagyon jó volt offline.
Van egy csatornám, sok sok PES videóval. https://youtu.be/BeojTbg5G4c
12.
12.
manderel
#10: Játékmenetről írtam. Labdafizika, játékosok közötti kontakt, vagy éppen maga a kezelőfelület, sajnos a fasorban sem volt a tavalyi részben, pedig próbáltam szeretni. A sebesség egyébként állítható paraméter mindkét játékban.
Ettől függetlenül mindenképp kipróbálom az idei részt is, főleg ha annyi finomhangolás történt, mint lentebb írtad.
10.
10.
fczolka
#5: Lemaradás??? Ezek szerint neked a Fifa árkád játéka jelenti az etalont. Semmi köze a fifának a focihoz. Fizika, sebesség stb semmi. Egy gyereknek készült valami.
9.
9.
fczolka
#6: Nem érzel akkora változást? Ne haragudj, de akkor nem vagy elég alapos. Millió finomhangolás történt a játékmenet most lett igazán precíz. Azt se felejtsük el, hogy ez csak egy DEMÓ, nyilván nem ezen van a hangsúly.
6.
6.
pucu9011
Hát én játszottam a demoval, nem érzek akkora változást az előző részhez képest, hogy megérje nekem majd váltani sőt kicsit vissza lépésnek érzem a textúrák mintha homályosabbak lennének (PS 4 Pro). a les befújások meg egyenesen felháborítóak szerintem. majd talán jövőre...
5.
5.
manderel
#3: A Fifa 18 után váltottam PES 2019-re. Én is éreztem ezt a több generációnyi lemaradást a játékmenetben, csak épp a Pes hátrányára, még az eggyel korábbi Fifához képest is. Vissza is váltottam.
Persze a Pes 20 is fog egy esélyt kapni, mert kíváncsi vagyok. De nagyot kell fejlődniük, egyelőre szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
4.
4.
Guba32
#3: A Fifat a körítés adja el,játékmenetben sehol.De sajnos annyira ez számít,hogy csodálkozom,hogy a Pes-t kiadják még amilyen gyenge eladásokat produkál.
3.
3.
Norbiii
Amikor játszottam a PES 2018-at és utána a Fifa 18-at teljes visszalépésként éltem meg. A két játék között minimum egy generációnyi különbség van a Pes javára. A 18 esetében ezt éreztem.
2.
2.
Guba32
Sajnos Switchre idén sem jön,legalábbis semmi hír róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...