HWSW: Lassulás az okostelefon-piacon

Csak az élmezőny hízott a lassuló okostelefon-piacon. Az Apple eladásai zuhantak, a Huawei értékesítései viszont a nehézségek dacára is nőttek az idei második negyedévben.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
vagy lassult azt okostelefon-piac, vagy lassulas az okostelefon-piacon. igy a cim ertelmetlen...
#11
Törölt felhasználó
Mi lassult az okos telefon piacon? Ti elolvassatok a cimet egyszer legalabb?
#10
Várható volt. Egy középkategóriás telefon is bõven sok az átlag felhasználónak. Én is csak azért gondolkodom cserén, mert igencsak jól jönne a dual sim. Amúgy a 3 éves telefonom simán elnyúznám még két-három évig.
#9
#4: Szerintem kamera és antutu az, amit folyamatosan nyomnak. A kamerákat szerintem az első dual kamerás telefon óta nézik hangsúlyosabban.
#7
#1: 2 év után nekem mondjuk először tönkrement az sd kártya olvasó, azután már bekapcsolni se lehetett az E3-at, annyira nem holtbiztos, hogy máig bírná
#6
Egyébként elég meredek adatok vannak ezzel kapcsolatban. Pl Samsung eladások 75,5 millió, Huawei 58,7 millió, közben a Sony, ugyanabban az időszakban, 900 ezer db.

Alaposan leszakadtak, és az LG sem lehet sokkal jobb helyzetben, a HTC-ről nem is beszélve.
#4
#3: Ez inkább pár éve volt sláger szerintem. Mármint az Antutu verseny. Azóta inkább a kamera amit nagyon nyomnak.
#2
A havajiról ahogy az első hírek kijöttek, hogy szopatja őket a Trump, az összes szolgáltató két éves szerződésekkel fillérekért akciózta. A népek meg akik nem olvasnak híreket, vették is őket, mint ha nem lenne holnap. Gondolom ezért növekedett így is az eladásuk.
#1
Nem csodálom.Jelenleg egy Nokia 3.1 Plus hajtok. Nem valami nagy szám telefon.
De jól müködik és nem szaggat , nem fagy le. Az elöző telefonom egy Sony Xperia E3? volt. Az is olyan biztos telefon volt hogy nem is cseréltem volna le. Csak lejárt a hűség nyilatkozat azért cseréltem le.
Ha nem lenne hűség nyilatkozat most is a Sony-t hajtanám.