Októberben érkezik a felújított Szellemirtók-játék

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Dátumot kapott a Ghostbusters: The Video Game Remastered. Az eredetileg 2009-ben megjelent kísérteties kaland felújított változata október első hetében kerül a boltok polcaira.

A nyár elején érkezett a hír, miszerint még az idei év folyamán ismét boltokba kerülhet a Ghostbusters: The Video Game, csak éppen felújítva, a mai elvárásokhoz igazítva. A Saber Interactive gondozásában készülő remaster most végre megkapta a megjelenési dátumát is: október 4-én indul a vadászat.

A tíz évvel ezelőtt megjelent játék volt talán az egyetlen olyan feldolgozás, ami igazán elkapta a filmek esszenciáját. Valószínű, hogy ez a hangulat a remasterrel sem fog elveszni, hiszen hőseink az eredeti gárda hangjaival és ábrázatával, vagyis Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson főszereplésével térnek vissza ismét. Egy igen rövid ízelítőt is kaptunk a játékmenetből, íme:

A Ghostbusters: The Video Game tehát október 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

6.
6.
Macifasz
Imádtam ezt a játékot, meg is van Steamre, de fix, hogy erre is beruházok majd.
5.
5.
crytek
Remek játék ,csak ajánlani tudom
3.
3.
Cooper911
#2: És a szellemírtók legyenek melegek és/vagy néger nők! Esetleg pakisztániak és akkor mehetne Goatbusters címen. Upsz ez nem volt PC :D
2.
2.
user101
Jó, de legyen benne romantikus szál, és ne fájjon a szellemeknek, hogy befogják őket, különben szétszedi a pc mozgalom az egészet... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...