Háromnegyed óráig pörög a The Outer Worlds

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Nem először láthatjuk akcióban az erős Fallout: New Vegas-gyökerekkel rendelkező The Outer Worldsöt, de a mostani, közel 45 perces bemutató elég részletesen végigmegy a játék nyújtotta lehetőségek eszköztárán.

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A Nintendo Switchre szánt port valamivel később követi ezeket, fix dátumot egyelőre még nem kaptunk.

15.
15.
user101
#14: A játék háttere körüli mizériákba nem látok bele, csak azt látom, hogy mindenki oda meg vissza van a "vegasztól", és a "modern-kori" Fallout széria legjobbjának kiáltják ki. Közben amit én tapasztaltam az egy : sok tekintetben degradált játékmenet, kiegészítve ( számomra jelentéktelen és idegesítő ) új funkciókkal, rosszabb látvánnyal, fegyverekkel, történettel, karakterekkel, küldetésekkel...stb. Olyan érzés volt az eredeti F3 után játszani vele, mint amikor szerencsétlen kutyától elveszik a kedvenc gumi-csirkéjét és adnak helyette neki egy téglát... :)

Nem azt mondom, hogy önmagában nem állja meg a Vegas a helyét a piacon, de _szerintem_ nem volt jobb az eredetinél semmilyen téren és az iszonyatos hype miatt _lehet_ sokkal nagyobbak az elvárások a "The Outer Worlds"-el szemben, mint kellene...

Vicces intermezzó: Az eredeti F3-at is 3x kezdtem újra tereptárgyba beakadás, küldetés script hiba miatt. Csak hát az egyszeri gamer nem ment olyan sűrűn, mert az csalás ügye... Ezért jobb a "checkpoint" rendszer. De hát a Bethesda megtanított a kényszerre, mert mindent bevetett... Szóval nem biztos, hogy minden az Obsidian hibája... ez védhető! :)
14.
14.
Ooorky
#13: New Vegas megjelenését a Bethesda erőltette, Obsidian még fél évig dolgozni akart rajta, ezért lett olyan amilyen (terület is csak 2/3-ada lett a tervezettnek, a Caesar-nak sokkal nagyobb szerepe lett volna eredetileg).

Ráadásul akkor járt volna prémium a készítőknek ha legalább 85% metacritic-en és csak 84 lett... Mekkora volt ennek az esélye manipuláció nélkül?

https://www.metacritic.com/game/pc/fallout-new-vegas
13.
13.
user101
Hát a New Vegas életem egyik legfelhárítóbb élménye volt... Játékot én soha nem hagyok befejezetlenül, leszámítva a duke nukem forevert ( azt a szart nem vagyok hajlandó játszani ) és a New Vegast amit én az F3 után minden tekintetben visszalépésként éltem meg. Aztán szarrá bugzott és beragadt egy küldetésbe ami miatt nem tudtam befejezni, újrakezdeni meg nem akartam 20 óra játékidő után... :((( Na ezek a srácok csinálják ezt most... a minimum, hogy felvont szemöldökkel és iszonyatos fenntartásokkal állok hozzá, még ha tetszik is a koncepció... Csak hát mint látszik, nem érett meg a studió arra, hogy önállóan letegyen az asztalra egy kész AAA címet... 2019-ben... :(
12.
12.
Jó, annyit megelőlegezek a játéknak, hogy megkapja az esélyt, mégis Obsidian cím, amit ők maguk akartak megcsinálni. Bár nem vagyok elhülve a látottaktól, még nem tudom behatárolni a játékot. Kicsit nekem is a ME: Andromeda jut eszembe róla. Viszont ha sztoriban, vagy játékmenetben eltalálnak valamit a készítők még lehet jó is. Most belenéztem a "dumába" is, ahogy a nő beszél 13 perc környékén. Szerintem a szinkron rendben lesz ebben a játékban. Amit a kép nem ad vissza, még visszajöhet jó karaktereken, ha jó az élmény, de ez ezekből a videókból nem jön át. Biztos lesz még trailer, vagy valami hozzá.

Mesebeli tájak, sárkányok, jöhetnek nekem, én szeretem a 'világokat'. Azt viszont nem szeretném, hogy ez egyszerre így nézzen ki és így is fusson. Ez a grafika nyugodtan elmehetne tükör 60-al bármin is és akkor látnád is, hogy ki kicsodát lő. Amúgy meg figyelj, ez egy full single player játék és nem valami bullshit itemshop. Én megvárom, hogy mi lesz ebből.
11.
11.
kastorhun
#10: Az Epic és az MS is? Ha már ennyi támogató van akkor legalább a 2014-s átlagot illett volna elérni, néhol talán még a Mass Effect 1 szintjét se képes elérni.
10.
10.
crytek
#9: Epic és a MS is pénzeli őket biztos a tengerparti nyaraló többet nyomott a latba mint a jobb game :)
9.
9.
kastorhun
Ha nem volt pénz rá, akkor mi a fenéért ragaszkodtak ehhez a nézethez? Szemmel láthatóan még a Greedfall is keresztbe lenyeli, pedig az is rettenetesen low budget játék.
8.
8.
Nagyerecsakide
Nekem a M. Effect Andromeda 1. mapra emlékeztet, de az sokkal jobb volt.
7.
7.
medson
#6: Amivel akkoriban semmi baj nem volt, teljesen meg álta a helyét. De azóta sokat fejlődött a játékipar és ez így momentán nem tűnik jónak, én nem vagyok egy grafika buzi de nekem is szemet szúr. A dialógok és a sztori úgy fest a helyén lesz de ha ilyen szegényes a körítés én nem sok jót jósolok ennek a játéknak.
6.
6.
bitbandita
#2: A Kotaku hivatkozott úgy erre a játékra, hogy az Obsidian új játéka gyakorlatilag egy Fallout: New Vegas az űrben lesz. (https://kotaku.com/obsidians-next-game-the-outer-worlds-is-basically-fal-1830918400
Hát, úgy is néz ki.... de a viccet félre téve is úgy néz ki. Jó, talán nem úgy, mint a F:NV, de ugyanazok az élettelen, gépies karaktermodelleket látom, mint a Fallout-játékokban.
5.
5.
Donyo
Hát, jobb lett volna ha az Obsidian marad a Pillars of Eternity, Tyranny vonalon, azt valahogy sokkal jobban oldották meg.
4.
4.
crytek
#2: Gothic 1-2 is milyen már és máig olyan élmény játszani velük, hogy agyam eldobom
2.
2.
medson
Valami nagyon nem stimmel a grafikával itt, olyan elmosott az egész, és a texturák felbontása is olyan mintha egy 2010 körüli játékban lennénk. A karakter modellek full statikusak, nulla érzelem az arcokon. Amennyire reméltem hogy ez egy jó játék lesz akkorát csalódok minden egyes gameplay videó láttán.
1.
1.
Wow, még csak két perce megy a videó, de már most kifojt a szemem ettől a 20 fps-től.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...