Bunyós játékot fejleszt a Riot Games

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Mit kereshet az EVO 2019 színpadán a League of Legends kapcsán híressé vált Riot Games? A válasz egyszerű: a leányvállalatuk, a Radiant Entertainment már javában dolgozik egy eddig nem megnevezett verekedős játékon.

Akik valamelyest követték a Radiant Entertainment pályafutását, azok emlékezhetnek a 2015 nyarán bejelentett Rising Thunderre. A robotokat egymásnak eresztő bunyós játék azonban nem volt hosszú életű, hiszen 2016-ban az aprócska stúdiót felvásárolta a Riot Games, ezzel véget vetve a projekt pályafutásának.

Úgy tűnik, hogy az akvizíció hamarosan meghozza a gyümölcsét, ugyanis Tom Cannon, a Radiant Entertainment társalapítója a Riot színeiben színpadra lépett az év legnagyobb verekedős játékokkal foglalkozó bajnokságán, az EVO 2019-en - természetesen nem résztvevőként, hanem egy bejelentéssel érkező fejlesztőként. Cannon hivatalosan is elárulta azt, amit néhányan már eddig is sejthettek: egy bunyós játék készül a Riot Games berkeiben.

Egyelőre se címet, se előzetest, semmiféle részletet nem árultak el a projektről, de a Rising Thunder alkotója biztosított mindenkit arról, hogy rengeteg munka áll már a projekt mögött, és kezd már annyira összeállni a kép, hogy nyugodt szívvel megejthessék ezt a bejelentést. Nem lehetünk biztosak benne tehát, hogy a játék kapcsolódik-e majd a League of Legends univerzumához, de a MOBA hatalmas sikereit és a Teamfight Tactics népszerűségét figyelembe véve hatalmas kihagyhatatlan ziccernek tartanánk, ha az új fejlesztéssel nem ezt az univerzumot bővítenék.

1.
1.
Max3000
"de a MOBA hatalmas sikereit és a Teamfight Tactics népszerűségét figyelembe véve hatalmas ziccernek tartanánk, ha az új fejlesztéssel nem ezt az univerzumot bővítenék."


Akarod mondani ez egy hatalmas ziccer,ami kihagyhatatlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...