A Capcom tesztelőket keres egy új Resident Evilhez

Nem nagy meglepetés, hogy a Capcom nem hagyja parlagon heverni az egyik legnépszerűbb szériáját. A hírek szerint már szeptemberben megkezdődhet a következő Resident Evil-játék zárt tesztje.

Legyen szó a klasszikusok remake-jeiről, vagy teljesen új címekről, mi egyszerűen nem tudunk betelni a Resident Evil-játékokkal. Ezzel pedig nem vagyunk egyedül, hiszen a nagy múltú széria a mai napig Capcom egyik legjövedelmezőbb játéksorozata - nem csoda hát, hogy már javában készül a következő felvonás.

A japán stúdió első számú fejlesztődivíziója egy körlevelet küldött szét a Resident Evil Ambassador program japán tagjai közt, melyben tesztelőket keresnek egy új projekthez. A próbakör nincs is olyan messze - a levél szerint szeptember első felében leshetnek bele a szerencsések az új Resident Evilbe.

No de tényleg új címről lenne szó? Egyelőre semmi konkrétumot nem tudhattunk meg a fejlesztésről, így a Resident Evil 8 mellett benne van a pakliban egy újabb spin-off, vagy egy korábbi cím remasterének lehetősége is. Bárhogy is alakuljon a dolog, ha a japán csapat hozza azt a minőséget, amit a Resident Evil 2 felújított változatával letett az asztalra, akkor nem lesz okunk aggodalomra.

45 komment - szólj hozzá!