Így fest a Rabbids: Adventure Party

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo Switch hamarosan Kínában is térhódításba kezd, ehhez pedig egy kifejezetten az ottani közönségnek kedveskedő partijátékkal jelentkezik a Ubisoft. Lássuk tehát, hogy milyen lesz a Rabbids: Adventure Party!

Javában zajlik a ChinaJoy 2019, Kína egyik legnagyobb videojátékos eseménye, a rivaldafényben pedig a hamarosan oda is ellátogató Nintendo Switch áll. Habár a keleti országban hatalmas a játékosközösség, a korábbi korlátozásoknak hála a konzolpiac mégsem vethette meg a lábát úgy, mint a világ többi részén. 2015-ben a PlayStation 4 volt az első jelengenerációs konzol, ami beférkőzhetett erre a piacra, a Sony konzolját pedig hamarosan a Nintendo gépe követi majd.

Az esemény kapcsán a Ubisoft Chengdu egy vadiúj Switch-exkluzívot mutatott be: ez nem más, mint a Rabbids: Adventure Party, ahol az őrült nyuszik egy partijáték keretei közt versengenek a győzelemért. 

A ChinaJoy 2019-en nem csupán a fenti előzetest vetítették le - a helyszínen lévők már ki is próbálhatták a kínai ízvilághoz igazított játékot. Sajnos egyelőre csak kamerás felvételeken követhetjük a játékmenetet, de a videó van annyira jó minőségű, hogy könnyen átláthassuk a dolgokat.

A kérdés csak az, hogy a nyilvánvalóan kifejezetten a kínai közönséget célzó játék a későbbiekben ellátogathat-e a nyugati játékosokhoz is. Erről eddig nem esett szó, így elképzelhető, hogy mi csak távolról nézhetjük majd ezt a címet, de persze soha nem érdemes azt mondani, hogy soha.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...