Kiszivárogtak a Rainbow Six: Siege új operátorai

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de úgy tűnik, hogy a közeljövőben két ereklyevadásszal bővül majd a Rainbow Six: Siege játszható karaktereinek listája. A szivárgás két koncepciórajz társaságában érkezett.

Kezd összeállni a kép a következő Rainbow Six: Siege-karakterek kapcsán. Korábban már megtudhattuk, hogy az idei év harmadik szezonjának operátorai Peruból, illetve Mexikóból érkeznek majd, egy korábbi teaser pedig még februárban belengette az illegális ereklyecsempészet ötletét - ezt a képet láthatjátok itt:

Ezeket figyelembe véve egészen hihetőnek tűnnek a legfrissebb szivárgások, amelyek két koncepciórajzon mutatják be a vélhetően a következő szezonban érkező karaktereket. Egyelőre még teljes homály övezi azt, hogy mire képes majd a páros, de a ResetEra megbízhatónak számító szivárogtatója szerint egy kilőhető csáklya és egy különleges pajzs vár majd minket - utóbbi lángba borítja a környéket, ha szétlövik. Elképzelhető tehát, hogy mindez csupán hókuszpókusz, de erről csak akkor bizonyosodhatunk meg teljesen, ha a Ubisoft hivatalosan is lerántja a leplet az operátorokról.

A lassan négy éve töretlen népszerűségnek örvendő Rainbow Six: Siege PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

1.
1.
user101
Mit számít ez? A kérdések kérdése, hogy lehet-e majd overload-olni az operátorokat vagy sem ? : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...