Ő lesz Cortana a Halo-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre több részlet derül ki a 2021-ben érkező Halo-sorozatról. Újabb nevekkel bővült az adaptáció színészgárdája, és azt is megtudtuk, hogy az egy valamiben eltérhet majd a játékoktól.

Nem tűnik egyszerű menetnek, de úgy tűnik, végre sínen vannak a Halo-sorozat munkálatai, a Showtime pedig egyre több részletet árul el az adaptációról. Nem sokkal azután, hogy megtudtuk, Pablo Schreiber alakítja majd a jó öreg Master Chiefet, újabb neveket osztottak meg velünk a színészgárdából a készítők.

Az egyik legfontosabb szerep a Californicationből ismerős Natasha McElhone-é, ő alakítja majd ugyanis Dr. Catherine Halsey-t, a Spartan-program mögött álló tudóst, egy füst alatt pedig Cortanát, a Halsey agya alapján klónozott mesterséges intelligenciát is. A Showtime leírása szerint Cortana "a történelem legfejlettebb AI-ja, és potenciálisan az emberiség túlélésének kulcsa is".

McElhone-on kívül öt színészről, illetve színésznőről hullott le a lepel:

  • Bokeem Woodbine Soren-066-ot fogja játszani, aki a Halo: Evolutions: Essential Tales of the Halo Universe egyik novellájában mutatkozott be először. A készítők szerint egy morálisan komplex karakterről van szó, aki összetűzésbe kerül a korábbi feletteseivel és barátjával, Master Chieffel is.
  • Shabana Azmi Margaret Parangosky admirális bőrébe bújik, aki a Halo: Ghosts of Onyx regény óta része a Halo-univerzumnak, és a hírszerzés vezetője. Róla a Showtime nem sok plusz infót árult el, de a korábbi Halo-munkák alapján nem ápol túl jó viszonyt Halsey-vel.
  • Bentley Kalu karakterét, Vannak-134-et a sorozathoz találták ki, és lényegében Master Chief helyetteséről van szó.
  • Natasha Culzac Riz-028-ként mutatkozik be, és egy igazi gyilkológép lesz.
  • Míg Kate Kennedy alakítja a harmadik újonc Spartant, Kai-125-öt.


A Halo-sorozat várhatóan 2021-ben kerülhet a nagyközönség elé, a forgatása idén veszi kezdetét Budapesten.

Habár a Showtime elnöke, Gary Levine a Deadline-nak adott interjújában leszögezte, igyekeznek hűek maradni a Halo-kánonhoz, elképzelhető, hogy egy jelentős ponton merészet húznak majd. Amikor arról kérdezték, hogy láthatják-e végre a rajongók Master Chief arcát, egy kicselezős "meglátjukkal" válaszolt, szóval nem erősítette meg, de nem is cáfolta a dolgot.

Ti mit szólnátok hozzá?

6.
6.
suresz
Solaris c. filmben hasonló szerepe volt.
1.
1.
user101
...és még mondja valaki, hogy az angol nők rondák... :)
...mindenesetre én máris tiltakozom, a biztonság kedvéért... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...