Play Pass - a Google előfizetéses szolgáltatása?

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott screenshotok alapján az Android-felhasználók sem ússzák meg előfizetéses szolgáltatás nélkül, a Google már teszteli a Play Passt, amely az Apple Arcade riválisa lehet.

Márciusban mutatkozott be az Apple Arcade, az Apple Xbox Game Passhez hasonló előfizetéses szolgáltatása, amellyel a játékosok fix havidíjért cserébe férhetnek hozzá egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz.

Ha hihetünk az Android Police által kiszivárogtatott screenshotoknak, ilyesmin dolgozik a Google is, csak egy kis csavarral: a Play Pass kínálatában nemcsak játékokat találunk majd, hanem más appokat is, például prémium zene- és fitneszalkalmazásokat.

A Play Pass tesztelése már javában zajlik, a szivárgások szerint az előfizetés havidíja 5 dollár lesz, de számíthatunk próbaidőszakra és családi csomagra is. Az előfizetők egyébként reklámok és mikrotranzakciók nélkül élvezhetik az appokat az ígéretek szerint.

34.
34.
Őrnagy
#19: Köszi a súgást. Habár nem értem, miért írtad :)
28.
28.
Aanash
Mi az, hogy prémium zene alkalmazás?
Pc-n letöltöm a zenét, áthúzom telefonra és kész, minek ezek a fizetős butaságok?

Amúgy meg eléggé hervasztó az az irány ami kirajzolódik.
22.
22.
Freeser
#15: abban mi a ,,nem tudatos" neked ha fizetsz szolgáltatásokért?
20.
20.
Juha
#19: Én pl. politikusoknak is tiltanám ezerrel az összes hasonlót. Sőt, még mobiljuk, mobil eszközük se lehessen. Ja, persze netet se használhatnának. Vagy egyszerűbben: tűnjön el az összes a francba párttól függetlenül :-)
19.
19.
Ooorky
#17: Megsúgom, hogy a nemzetbiztonságiaknak egy szint fölött TILOS a facebook és tsa., még a rokonok se rakhatnak fel közös fotót.
18.
18.
user101
#17: Van fiókom, egy ismerőssel a nejemmel... ( Mindent tudnak így rólam :) Csak kezdtem már félni reggel és este sötétedés után a fekete volgától és benne ülő ballonkabátos, kalapos, napszemüveges fapofáktól... :)

Viccet félretéve : nézek, TheVR-t, Blyyy-t, Magyarosit, Szirmait, KeyOfAwesome-t ...stb. De face / insta nem érdekel, twitch-re meg nincs időm, inkább visszanézem vod-ba :) Kommunikálok Viber, Skype, Messengeren ( azokat is jól lehallgatják :).

Ez a "nyúzzunk még egy bőrt a felhasználókról" hozzáállás meg várható volt, ma ez megy mindenhol a világban. Majd jön a Huaweii a saját csoda oprendszerével és csődbe megy a Google ... :)
17.
17.
Őrnagy
#16: Micsoda??!! Nincs Facebook profilod??!!
Nagyon gyanús.
Mit szól ehhez a nemzetbiztonság?
Így téged külön kell figyelni egy autóból, tök sokba kerülsz, az adófizetők pénzéből!
Te élősködő!
;)
16.
16.
user101
Nekem nincs facebook, insta...stb. a telefonon, csak egy lite messenger, viber és skype. Minek az ? :) Nem vagyok kíváncsi más szánalmas alakok életére... :) Aztán youtubeon is olyan csatornákat nézek amik szponzoráltak és maximum egy ( dupla :) reklám van az elején... Közben meg órás hosszú a video. :) Azért túl lehet ezt élni...
11.
11.
PaprikaJancsi
Örülök ennek a rendszernek, GamePass/HBO GO/Spotify, mellett, ha értelmes szolgáltatás lesz (rendes, normális játékokkal és értelmes alkalmazásokkal), mindenképp benevezek rá.
7.
7.
Ooorky
#6: Ha van rá firefox, akkor ahhoz van adblock plugin.
Én androidon így nézek youtube-ot mikor felidegesít az app a qva sok reklámjával.
6.
6.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...