Cyberpunk 2077 - készül a New Game Plus mód

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
A lengyel PSX Extreme magazin legfrissebb előzeteséből derült ki, hogy már készül a Cyberpunk 2077 New Game Plus módja. Sajnos részletek még nincsenek, és sem kizárt, hogy csak a megjelenés után kapjuk meg.

Habár a CD Projekt RED korábban is utalt rá, a lengyel PSX Extreme magazin előzetesében erősíti csak meg, hogy már készül a Cyberpunk 2077 New Game Plus módja. A rossz hír az, hogy ennél több részletet nem is tudtunk meg róla, így jó eséllyel még a munkálatok elején tartanak a fejlesztők.

Az alapok persze valószínűleg ismerősek lesznek, ahogy más játékokban, itt is az első végigjátszás során feltápolt karakterünkkel ugorhatunk neki újra a történetnek, akár annak reményében, hogy a küldetések és a párbeszédek olyan elágazásait is felfedezzük, amelyekre először nem volt lehetőségünk. A New Game Plus egyébként tipikusan az a tartalom, amit a fejlesztők szeretnek a megjelenés után kiadni frissítésként, nem lenne meglepő, ha ez esetben is ezt az utat választaná a CD Projekt RED.

Akárhogy is legyen, remélhetőleg a srácok hamarosan formálisan is lerántják a leplet a játékmódról!

20.
20.
Chrysh
#6: De most őszintén, ez hír? Joggal merül fel egyeseknél a retardnak látszó ironizálás amikor ezt hírnek állítják be
19.
19.
#9: Na ez nagyon igaz és ez egy fontos pont, amiért jó ez az oldal. Valamikor hányni tudok a gamestar-tól is meg a közösségétől is. Ezzel a közösséggel meg úgy vagyok, hogy ez ilyen. És inkább mondja meg valaki az arcomba, amit gondol, minthogy cicomázzák csak a lófaszt mindenféle elvek mentén.
18.
18.
Meg a new game + egy olyan dolog, aminek nem kell megjelenés napján benne lenni a játék élvezetéhez, ingyen lesz és sokan fogják használni.
17.
17.
Freeser
NG+, mert gondolom olyan sokféle variácó lesz a végigvitelre (a sokszínű döntéshozatal miatt) hogy izgalommal lehet majd nekiállni újból felfedezni ezen variációk adta lehetőségeket (más oldalhoz csatlakozni stb)
14.
14.
kryszisz
#11: Az a bizonyos oldal lassan a gamervilág Origója..
9.
9.
nomcsa
Itt legalább a főoldalon elolvashatod, hogy new game+ ról van szó, egy másik, elég neves oldalon ebből a hírből egy igazi clickbaitet láthatsz, de egy olyan bicskanyitogató fajtát "fontos játékmód" néven. Ha valamit szeretek ebben az oldalban akkor azt, hogy általában a címből tudom, hogy mit olvashatok bővebben ha klikkelek.
8.
8.
user101
Hagyjátok már, c64-es... :)
A cikkel kapcsolatban meg csak annyit, hogy nagyon uborka-szezon van, na! :)
7.
7.
Fata Morgana
#6: Tudod "madarat" tolláról...
6.
6.
Szerencsére rajtad nem látszik... Nem is mondják soha.
5.
5.
Fata Morgana
#3: Elég retardált vagy ez látszik.
3.
3.
2.
2.
Fata Morgana
"A New Game Plus egyébként tipikusan az a tartalom, amit a fejlesztők szeretnek a megjelenés után kiadni frissítéskén, nem lenne meglepő, ha ez esetben is ezt az utat választaná a CD Projekt RED."

Fura ez cikk, nem tudtam hogy a ekkora a hírértéke a NG+ nak, a Borderlands első része alapból ezzel feature-el jött 2009-ben majd követte a Dark souls első része 2011-ben utána Bloodborne stb...
Szóval nem kellene azt látszatot kelteni, mintha belőlük nyernék a 21.század Spanyol viaszát.
1.
1.
SLi
állítólag options menü is lesz benne, már csak ezért is az évezred játéka már most
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...