Így kezdődik a Borderlands 3

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Az IGN First főszereplője ebben a hónapban a Borderlands 3, elsőként pedig egy új gameplay videót tett közzé a lap, méghozzá a játék első 14 percéről. Az anyag nyilvánvalóan spoileres lehet, szóval csak akkor nézd meg, ha nem vagy érzékeny az ilyesmire, vagy már nagyon nem bírod ki a szeptember 13-án esedékes premierig!

9.
9.
prodigy1990
#7: Nem kell elnézést kérni, a konzolosok közt is ugyanúgy van hülye ember, csak ők kevesebb helyen tudják kimutatni:) Nekik nincs Steam és hasonló jóságok, hogy ott szemléltetni tudják az értelmi szintjüket:)
8.
8.
Ooorky
#7: Én inkább vettem egy Switch-et, egy PS4-et és egy 2DS-t, PC-t pedig bezártam a komódba, majd a komódot levittem a pincébe, a pinceajtóra ráraktam 3 lakatot, majd eldobtam a kulcsukat az ország 3 sarkában.
7.
7.
hedzsooo
#3: Hát igen, én kérek elnézést a nevükben, már-már tiszta égés, hogy én is PC-n játszok! Lassan már a platformot meg se merem említeni, ha szóba kerül 1 játék. :)
5.
5.
user101
Titeket is lepontozlak, hozzászólásotok nem érte el a nívót... :)
4.
4.
B-Shaggy
#2: Ez a legszánalmasabb az egész Epic Bad körbeverésben, amikor mentek Steamen lepontozni a régi játékokat.
3.
3.
Ra1D3n
#2: Hát, hiába na, manapság a PC-s gamer réteg a legszánalmasabb hála neked meg a többi hasonszőrűnek. Brühühü, eggyel több kliens van PC-n... Kedvencem ezen felül a kínai kémkedéses indok :)
2.
2.
user101
Ja és ment a down-vote az összesre Steam-en, mert ami jár, az jár... :)
1.
1.
user101
Majd térjünk vissza rá fél év múlva amikor a totális bukásnak és érdektelenségnek köszönhetően majd 50%-os leértékeléssel adják, mint a Rage2-t :) Imádom a játékot ( legalábbis az eddigi 3-at :) de a bünti az jár nekik! Kizárólag felár alatt vagyok hajlandó megvenni, vagy bundle-ban, csak, hogy tudják, hol a helyük... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...