Andy Serkis rendezi a Venom 2-t

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Az év végén megkezdődik a Venom 2 forgatása, a produkció pedig megtalálta a rendezőjét is. Az elsősorban a legendás CG-szerepeiről ismert Andy Serkis ülhet majd a direktori székben.

Gollam a Gyűrűk urából, Snoke a Csillagok háborújából, vagy Cézár a Majmok bolygójából - ez csupán néhány szerep, ahonnan ismerős lehet Andy Serkis neve, de találkozhattunk vele néhány Marvel-filmben is. A hollywoodi veterán pedig a szárnyait bontogatja a rendezői székben is, hiszen a tavalyi Maugli után ő vezényli majd a Venom 2 forgatását is.

A Venom nem osztott osztatlan sikereket a kritikusok körében, de a 855 milliós nemzetközi bevételével mégis a 2018-as év egyik legjövedelmezőbb filmje lett, nem csoda tehát, hogy a Sony belefektette a bizalmát a folytatásba is. Az első felvonás rendezője, Ruben Fleischer azonban épp a Zombieland: Double Tap forgatásával van elfoglalva - így jöhetett Andy Serkis a képbe.

Ismerős arcokból és már bejáratott stábtagokból azonban így sem lesz hiány, hiszen a folytatás forgatókönyvét ismét Kelly Marcel írja, a főszerepben pedig természetesen visszatér Tom Hardy, oldalán az Anne Weyinget alakító Michelle Williamsszel, hogy szembeszálljanak a Woody Harrelson-féle Carnage-dzsel.

7.
7.
Anti4730
Az elso valami eszmeletlen szar lett, kb semmi nem torten benne szerintem.
4.
4.
kryszisz
#3: Hát, az első része nálam kb. a guilty pleasure kategória volt, mert ao-so élveztem, pedig egy botránysz@r film volt. És még csak nem is feltétlenül azért, mert nem volt brutálisabb, simán olyan rosszul lett rendezve az egész, hogy az valami borzalom:D
1.
1.
Stack
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...