Cyberpunk 2077 - bemutatkozik Sasquatch

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 6.
  • Képek
Link másolása
Miután tegnap kiderült, hogy biztosan kap majd New Game+ módot a Cyberpunk 2077, a lengyel CD Projekt RED jóvoltából befutott egy új állókép, amely több érdekességet is elárul.

Manapság egyre ritkább, hogy a stúdiók állóképek formájában igyekeznek felhívni a figyelmünket a készülő projektjeikre. Nem úgy a CD Projekt RED, akik lassan heti rendszerességgel lepnek meg minket valamilyen Cyberpunk 2077-képpel.

Ezúttal Sasquatch és kalapácsa látható a fotón. A játékbeli gonoszról annyit tudni, hogy az Animals nevű banda vezetője, és úgy néz ki, lesz majd vele dolgunk. A pillanatkép egyébként azt is megerősíti, hogy tényleg fontos szerepe lesz a környezet rombolhatóságának, így nem csak a bejárati ajtón kopogtathatunk majd be.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az már biztos, hogy előbb vagy utóbb, de New Game+ móddal is kibővül majd a játék.

60.
60.
Fata Morgana
#58: Vannak?Komolyan az hittem intézetis gyerek vagy azok szemtelenkednek ilyen oldalakon mert nincs retorzió.
58.
58.
#54: Ilyeneket tudnék csak mondani, mint te most én beperelném a szüleimet.
54.
54.
Fata Morgana
51.
51.
#49: Jó, hát én sem a hűtőben sütöm meg a kaját, talán neked sem kellene mozgó képből álló játékokat MP3 lejátszón tolni utána meg rimánkodni, hogy megtiport az élet. Ezeket a csiribiri szövegeket meg tényleg. Vállalhatatlan.
49.
49.
Fata Morgana
44.
44.
Fata Morgana
#37: Bocs csak 300 körül.
43.
43.
Fata Morgana
#42: Pest Control

Destroy all monster nests in the Velen / Novigrad region, or in Skellige.

Csak a játékosok 8,04%-a érte el.
38.
38.
Fata Morgana
#36: Szépen beszélj pici agyagedény, nem hazudozni járok ide mint te.
37.
37.
Fata Morgana
#35: Ja biztos azért van benne kb.400-500 órám.
36.
36.
#31: Te nem is játszottál ezzel a játékkal te pojáca kókler. Haha azt sem tudod mi van.
33.
33.
Fata Morgana
#32: Besírtam:):::::::::::
32.
32.
Juha
#31: Nem érted a lényeget: az NG+ a megjelenéskori élményt hozza vissza bármikor, emelt szinten. Ez a lényege, nem? ;)
31.
31.
Fata Morgana
#7: Na azért ne legyünk ilyen elfogultak, s ne állítsunk valótlant.
Kettő napja úgy döntöttem kitolom a NG+ a W3-ban és szomorúan konstatáltam, hogy maradt benne bug "sajnos" az játék elején mikor még a "Fehér gyümölcsöskertben" a fogadó felé lovagoltunk Vesemir-el mikor már jobbra kellett volna csak befordulni az "öreg" olyan vágtára kapcsolt mint a ménkű volt pár másodperces erőlködés hogy lóval a falon áttörve ront a krimóba (tán nagy szomjúság gyötörte vagy mifene) de végül lekecmergett a gebéről.
Azután következő általam kiválasztott küldetés "A vadszívű" ott szintén volt valami bug mert az istenért sem rakta ki a játék a witcher látás használatakor látható kis nagyítót így az istenért sem tudtam folytatni a quest-et kb.4-5 alkalommal töltöttem vissza a játékot mire tovább bírtam haladni a küldetésben.
Aztán volt egy törpejárásos egyedi Geralt performance mikor a lóról sikerült pont egy kerítés tetejére ugrani, persze azonnal beszorultam az istálló teteje és a kerítés teteje közé, és ott törpölt a Witcher ide-oda de szerencsére nem kellett visszatölteni.
Egyenlőre ennyi volt az első 2-3óra, kíváncsi leszek remélem nem fog szívatni, mert megjelenéskor ezen okból kifolyólag hanyagoltam sokszor hetekig a játékot.

UI.
A Bethesda-t lehet szidni, de ott akkor csinált mentést az ember mikor akart és amennyit akart a W3-nál van talán 10 mentési hely aztán kifújt.
29.
29.
suresz
Bethesda az isten és Todd Howard az ő prófétája!
6.
6.
#1: Engem kifejezetten szórakoztat néha az, ahogy az atomfizikusok ütköztetik a részecskéket az érdekesebbnél érdekesebb dimenziós kapukon túl.
1.
1.
Juha
Ok, kitesznek egy képet, mindjárt jön a kommentcunami, hogy túl nagy a hype.

Ha hetekig nem jönne infó, akkor az lenne a baj, hogy túl nagy a csend.

Pont, mint az Oscar c. filmben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...