Cyberpunk 2077 - bemutatkozik Sasquatch

Miután tegnap kiderült, hogy biztosan kap majd New Game+ módot a Cyberpunk 2077, a lengyel CD Projekt RED jóvoltából befutott egy új állókép, amely több érdekességet is elárul.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#64
#63: És mégegyszer:
""De nyilván vannak kirívó esetek és bugok csak ezek száma a játék méreteihez képest elenyésző...""
#63
#59: Nem értem mit linkeljek? Hogy hány órám van a játékban vagy mit? Továbbra sem értem hogy hogy jön ide az hogy a játékosok hány százaléka vitte el XY ideig a játékot pláne nem egy olyan acsival ami totál mellék. Acsik alapján a játékosknak jó ha 10-20% visz végig egy játékot még a legagyobb gigaexeket is... Ez alapján mérni bármit nettó marhaság...

Acsik alapján nekem is egyszer 44% a játék, 140 órával (alapkiadás) és egyszer 61% 145 órával, vagyis összesen 285 óra tiszta játékidővel amiben a loadok meghalások semmi sincs benne a GOG-on.... A játék maxolva minden kis és fő küldetéssel és mellékes teeendővel,másodjára még a kincseket is maxoltam, de minden acsi nincs meg mert nem érdekel az acsivadászat és az hogy olyanokat szerezzek meg mint pl az hogy AXII-val kényszerítsek egy ellenfelet hogy megöljön egy másikat , mindezt 20-szor....
#62
#59: Szinte minden játékra igaz hogy a negyede se vitte végig trophyk/achik szerint.
#61
#52: Nem is mondtam a játékra hogy bug halmaz keversz valakivel.
#60
#58: Vannak?Komolyan az hittem intézetis gyerek vagy azok szemtelenkednek ilyen oldalakon mert nincs retorzió.
#59
#57: Nem mi pedig azt hittem van sütnivalód de hát én sem vagyok tévedhetetlen.
Akkor elmondom hogy megértsd.
Csak példa volt arra hogy mennyire hiteles az amit állítanak magukról az emberek, pl. a 35-ös szintet a játékosok 16.97%-ka érte el a Something More Find Ciri 24.16%-ka érte el a játékosoknak XO-n az a lényeg hogy az 1/4 sem tolta végig és mégis én vagyok meghazudtolva, de bárki másnak el kell hinni mindent.
Ettől fogva nem hiszek sem neked, sem másnak majd ha linkel egy oldalt vagy valamit sőt ilyen alapon aki nem bizonyítja amit mond egyszerűen hazudik és ennyi.
#58
#54: Ilyeneket tudnék csak mondani, mint te most én beperelném a szüleimet.
#57
#56: Ez nem tanul semmit elég a stílusára ránézni. Ellenben ha már érv nincs csak baromságok akkor indul a köcsögözés a fogd be a pofás és a másik sértegetése. Azt sose tudjuk meg hogy hogyan kapcsolódik a témakörhöz az hogy egy totál szaros mellékküldetést a userek 8.04%-a acsizta le.... De azt sem hogy mit ártottam hogy így szövegeljen, nem kérdőjeleztem meg hogy meg van-e a játéka és neki se estem.
Ennyi az ember,szép bemutató volt. Komoly user....
#56
#53: Egyszer talán megtanulod leírni a regnevemet.
#55
#53: Mivan??? Egy rossz szavam nem volt hozzád. És én vegyek vissza? ok.
#54
Kimoderált üzenet
#53
Kimoderált üzenet
#52
#50: Kimaxoltam a játékot pc-n. Nem ütköztem ilyen bugokba amit leírsz de leírtam nyilván kirívó esetekben van (mint MINDENBEN), és igen vannak alap bugok is, de hiába vergődsz elenyésző a játék méreteihez képest pláne a hasonló volumenű alkotásokhoz (már ha van ilyen) képest...... Abszolút vicc erre azt mondani hogy bughalmaz.
Jössz itt a 10 mentési hellyel hogy bezzeg a bethesdánál annyit mentesz amennyit akarsz (mi a francnak mentenék akár 10 különböző helyre, sosem fogom megérteni, 3-4 helynél többet egyetlen játékban sem használtam soha), meg olyan égbekiáltó bugokkal amikkel nemigen találkozni,aztán egy idióta adatal hogy egy Acsit ami a fészkek irtásához van kötve hány százaléka érte el a usereknek.... Mit akarsz ebből egyáltalán kihozni??...

De akkor vergődj tovább francot sem érdekel csak ezt a stílust tartsd meg inkább magadnak meg a kis barátaidnak egy rossz szavam nem volt hozzád csak nem értettem mégis mi a francról pofázol.
#51
#49: Jó, hát én sem a hűtőben sütöm meg a kaját, talán neked sem kellene mozgó képből álló játékokat MP3 lejátszón tolni utána meg rimánkodni, hogy megtiport az élet. Ezeket a csiribiri szövegeket meg tényleg. Vállalhatatlan.
#50
Kimoderált üzenet
#49
Kimoderált üzenet
#48
#47: Nincs "és" tények vannak haver ha nincsenek csak pofád jár ennyi.
#47
#43: És?
#46
#42: "De nyilván vannak kirívó esetek és bugok csak ezek száma a játék méreteihez képest elenyésző..."
#45
#38: Hanem?