GC 2019: Bemutatóáradat a nyitóeseményen

Masszív, élőben is közvetített nyitóeseménnyel veszi majd kezdetét az idei Gamescom, méghozzá Geoff Keighley műsorvezetése mellett. A streamet egy újabb Stadia Connect is megelőzi majd.

Noha a kiadók és fejlesztők általában igyekeznek az újdonságaikat ellőni az E3 folyamán, az idei Gamescom is tartogat meglepetéseket. A kölni játékvásárt az Opening Night Live esemény vezeti fel, amelynek a műsorvezetője a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley lesz.

Keighley nem érkezik majd üres kézzel Németországba, a teaserei szerint ugyanis több mint 15 kiadótól várható majd bejelentés és bemutató a minden fontosabb platformon élőben közvetített műsor folyamán. Az úriember tweetjei alapján ezek nem feltétlenül még be nem jelentett játékokat takarnak, ugyanis színpadra lép többek között Hideo Kojima is, aki újabb Death Stranding-látnivalókkal kényezteti majd a rajongókat.

A teaserek szerint egyébként a 2K, az Activision, a Bandai Namco, a Bungie, a Capcom, az Electronic Arts, az Epic Games, a Google Stadia, a Koch Media (Deep Silver), a Private Division (a 2K indie-kre szakosodott szárnya), a Sega, a Square Enix, a Sony, a THQ Nordic, a Ubisoft és az Xbox Game Studios is képviselteti majd magát az eseményen.

A Sega az idei Gamescomra egy meg nem nevezett AAA-játékot is kivisz a Catherine: Full Body, a Two Point Hospital és a Mega Drive Mini mellett - ez talán pont az Opening Night Live alatt mutatkozik be.

A műsor magyar idő szerint augusztus 19-én, hétfőn, 20 órakor veszi kezdetét, nálunk is élőben követhetik majd. Érdemes lehet ugyanakkor már egy órával korábban gép elé pattanni, hiszen a Google bejelentette, aznap 19 órakor adják le a Stadia Connect következő adását.

6 komment - szólj hozzá!