Gears 5 - spéci Xbox One X a megjelenés mellé

Gőzerővel készülődik a Microsoft a Gears 5 megjelenésére: a redmondiak egy limitált kiadású Xbox One X-et és egy sor spéci kiegészítőt is piacra dobnak majd szeptemberben.

A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői azonban már szeptember 6-án lecsaphatnak a várva-várt folytatásra. A Microsoft nem aprózza el a premiert: egy limitált kiadású Xbox One X-et is piacra dobnak sok más kiegészítő társaságában.

Az 500 dollárba kerülő Xbox One X az első különleges Xbox One X-kiszerelés a Project Scorpio Edition boltokba kerülése óta, jégre emlékeztető borítása részben áttetsző, a "repedéseket" pedig lézerrel marták bele. A csomagba - egy szintén spéci - kontroller is került, emellett a vásárlók megkapják a Gears 5: Ultimate Editiont, a Gears of War: Ultimate Editiont, továbbá a Gears of War második, harmadik és negyedik részét egyhavi Xbox Game Pass- és Xbox Live Gold-előfizetés, valamint két karakterskin társaságában. 

A Gears 5 mezei bundle formájában is kapható lesz, az Xbox One X-es pakk ugyanúgy 500 dollárt kóstál, míg az Xbox One S-es 300 dollárba fáj.

A kontroller külön is megvásárolható majd 75 dollárért, erre már augusztus 20-án lecsaphatunk, 50 dollárért pedig töltőállomást is vehetünk hozzá augusztus 27-től. A Microsoft külsős partnereitől is érkeznek majd Gears 5 témájú kiegészítők: a Razer Thresher fejhallgató és az Xbox One-hoz tervezett Razer Turret egér-billentyűzet kombó átfestett kiadása is szeptemberben kerül boltokba. A Seagate egy 2 TB-os külső merevlemezzel rukkol elő a Gears 5 apropóján.

47 komment - szólj hozzá!