Gears 5 - spéci Xbox One X a megjelenés mellé

Gőzerővel készülődik a Microsoft a Gears 5 megjelenésére: a redmondiak egy limitált kiadású Xbox One X-et és egy sor spéci kiegészítőt is piacra dobnak majd szeptemberben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#47
#46: Nekem ne sokat tudjon hanem azt amit kell rendesen. Márpedig az a gusztustalan tapipad fix nem váltja ki az analogot.
#46
#41: Mikor több időm volt, szerettem. Elképesztően sokat tud az a cucc, csak rengeteg idő kell hozzá amíg az ember belerázódik és megtanulja.
#43
#42: A kar mondjuk tökmindegy mert mindig alattuk meg tönkre a mechanika és kezd felrehuzni az analóg egy idő után.
#42
#40: Hát most megfogtál, nem tudom, de biztos le van írva valahol. Viszont a karok fémből vannak, és tényleg minőségiek.
#41
#38: Én meg regzéssel, de az már az én izületi bajom. Steam kontrollert mondjuk bottal se piszkálnám.
#40
#39: Mikrokapcslós rajta az ABXY vagy ugyanaz a membrános szar mint a többin?
#39
#19: A Elite nagyon jó cucc. Minőségi anyagok, és az plussz “gombok” jól használhatók. A full konfigurálhatóság szintén. Csak ajánlani tudom. Viszont a beépített akisval (P+C kit, gyári) nekem meggyűlt a bajom. Vagyis nem az aksival, mert feltöltve szuper, hanem a box kontrolleren levő USB aljzattal. Ami még az Elite-ben is egy filléres szar, amiben kb. minden kábel lötyög ( a gyári is ) játék KÖZBEN tölteni rémálom. Ha “beigazgatta” az ember, és leteszi, ( nem mozgatva ) akkor megy.... Nem tudom hogy dokkolóban hogy szuperál...
#38
#36: Akkor most csapom arcon magam. Panaszkodom a DS-re hogy hamar lemerült (azon gondolkodtam biztos rossz az aksi) pedig nálam világít rendesen és rezgés nélkül sem tudnék már meglenni.
De akkor nem a DS-el van gond, csak hozzászoktam az one 20+órás kapacitásához, szerintem.
#37
#36: Az mondjuk biztos számít, de ha ennyit, számomra akkor is érdekes, hogy 8 órát viszi neked. Ebből a szempontból a Steam Controller nagyon jó. A 2 gyári duracell nyuszival megy vagy 80 órát.
#36
#35: Lightbar dimre van véve nálam rezgést meg nem használok mondjuk.
#35
#34: Szerintem inkább az az érdekes, mert átlag 4-5 órák ha kijönnek. :)
#34
#28: Az érdekes mert nekem a gyari v2 kontrollerek is kennek 6-8 órát egy feltöltéssel.
#33
Ez a gamepad nekem tetszik nagyon.
#32
#30: Okés, köszi. :)
#31
#30: Bocs 4 profil beállítás.(bár én nem használtam csak 1-et)
#30
#28: Nagyon elégedett vagyok vele, mint írtam egyidős a PS4-el ez az első széria belőle (Nacon Revolution PRO) direkt vezetékest akartam mert a Sony szerint így nincs "input lag" a kontroller és konzol közt, + fontos volt még számomra az asszimetrikus analóg kiosztás.
Tesztelve volt rendesen Dark Souls 1-2-3 + Bloodborne stb... ezeket csak azért soroltam fel mert igen nagy kontroller "gyilkosok".
Nagyon jól lehet finomhangolni egy app segítségével 3 profil beállítás lehetséges.
Nem bántam meg a vételt maximálisan meg vagyok vele elégedve.

https://www.youtube.com/watch?v=z6DNIIMkh20
#29
#23: Nem, itt ilyesmit nem lehet kapni....
#28
#26: DS-hez is van elvileg 3700 mAh -es akksi, de "sufnituning", én biztos nem próbálnám ki. Itt Romániában pl. 20-30 lejért (1600-2000 Ft) körül vannak a DS also részéhez csatlakoztatható külső aksi, amivel már a maratoni 6-8 órát is el lehet érni. :) De ezt se próbáltam. Nálam szerencsére ez nem téma, mert PC mellett, monitorról használom a PS-t, és a székben, kényelmesen hátradőlve is elég bőven egy átlagos kábel.

A Nacon hogy üzemel, mennyire vagy megelégedve vele? Pontosan milyet vettél, ha szabad érdeklődni... Kellene vegyek már egy 2. kontrollert és inkább Naconban gondolkodtam.