Rebootolja a Disney a Reszkessetek, betörők!-et

A Disney is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, itt árulta el a befektetőknek, hogy több más Fox-cím mellett a Reszkessetek, betörők!-et is rebootolni készül. Az újrázás a Disney+-on rajtolhat majd el.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
#17: El is mondhatnad nekik, hogy mi hogy volt par mondatban, nem lesz semmi bajuk tole, ha felfogjak a kulonbseget.
#23
Végre egy eredeti ötlet!!!!!......
#22
#19: Jó, de amikről te beszélsz, azok korhű történetek. A reszkessetek betörők él viszont semmi nem indokolja.
#21
Legalább 2057-re kap valami változatosságot a retek klub karácsonyi műsora.
#18
#11: Na pont ez az a film, ahol a látványvilággal semmire nem mennél.
Több fény? Borostásabb betörő?
Mint ahogy említettem lentebb is, nagyon sok olyan megoldás van a filmben, ami a mai fiataloknak, valamint a gyerekeimnek is kőkorszaki.
Ilyen, amit szintén említettem, telefon. Egy mostani rebootban kellene hogy legyen egy mobilja a srácnak, amit meg kellene magyarázni, miért nem elérhető (előtte rossz volt, ezért tiltották, elvették stb)
Már ez a feje tetejére állítaná a sztorit, a térfigyelő kameráktól megkezdve a drónokig, ami az elmúlt 30 év alatt jött be.
És ezeknek benne kellene lennie vagy meg kellene magyarázni. Itt a látványvilág a legutolsó, szerintem.
#17
#7: Ebből is lehet jó.
Én pl ha berakom a gyerkőcöknek, a vezetékes telefont nem is ismerik.
Csodálkozom a kérdéseken, miért nem hívja fel mobilon.
Szóval bőven kell vérfrissítés ezeknek.
#16
Előre tudtam a komment számból, hogy nem sok értelmes megjegyzés lesz csak a Disneyre ugranak az emberek.
#15
Biztos modernebb eszközökkel szeretnék a mai fiatalokhoz eljuttatni a sztorit (drónok bevetése stb.), mint ahogy azt a 3. (Vagy 4.?) résznél is láttuk a kisautóba rejtett chippel, az is akkora kultfilm lett, hogy sosem bírtam végignézni...
#14
#13: Nem beszélve a nagyon jó szellemírtók és Men in black filmkeről.
#13
#7: Milyen fantasztikus is, hogy kaptunk tavaly egy The Predator című remeket tavalyelőtt pedig egy Alien: Covenantot, nem? Vagy gumipingvines Star Wars-t.
#12
Ez kimaradt a cikkből

"a Disney a feje tetejére állítja az eredeti alapötletét: ezúttal nem egy kisfiú száll szembe tolvajokkal, hanem egy házaspár egy kisfiúval, aki meglopta őket.
A Collider már azt is tudni véli, hogy az egyik főszerepre Melissa McCarrthyt nézték ki, a rendezői széket pedig Dan Mazer (Borat, Nagyfater elszabadul) foglalhatja el. Azt a lap is leszögezi, hogy ezeket az információkat még ne vegyük készpénznek"
#10
#7: Hidd el, nem lenne az olyan jó. Pontosan ez a baj a mostani filmekkel, hogy már annyira látványosak, hogy már szürreális. A régi filmek úgy tökéletesek, ahogy vannak, egyikhez sem kéne hozzányúlni, mert abból jó még sosem sült ki.
#9
#5: Ezek a fiatalok sokkal jobban járnának, ha az eredeti filmet néznék meg.
Ne ezeken a szutyok rebootokon nőjjenek fel.
#8
A Disney-t ismerve már most temethetjük ezt is.
Már évek óta egy épkézláb filmet nem tud kiadni a kezei közül.
#7
Én a magam részéről mondjuk inkább jópár 80-as, + 90-es évek beli sci-fi, + fantasy film reboot-jainak örülnék, mert ott bizony azért a mai látványvilággal lehtne mit kezdeni nem egy esetben. Szóval szerintem ott sokkal ütősebb változást lehtne eszközölni, mint pl. 1 mezei vígjáték film esetében.. :)
#6
#5: *Ja, most néztem, a Reszkessetek betörők! c. film első rész pl. közel 30 éves már, huh..
#5
#1: Egy 12 éves gyereknek, vagy akár már egy 20 éves fiatalnak is miért lenne unalmas, ha amikor ezek a filmek annó kijöttek még meg sem született, vagy kisbaba volt? Igen, valószínűleg azért egy 20 éves már láthatta a Reszkessetek betörők c. film minimum egy részét de még egyébként rengeteg jó film készült a 80-as, 90-es években (+ persze előtte is), amiket egy 20 éves biztosan nem nézett meg mind, visszamenőleg..