Mobilokon is játszható a Journey

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy PC-n is tiszteletét tette a Journey, mobilokon is játszható vált a játék. A dolog szépséghibája, hogy egyelőre az anyag iOS-exkluzív, az androidos verzióról nincs hír.

Újabb platformot hódított meg a thatgamecompany kiváló játéka, a Journey. Nem sokkal azután, hogy az Annapurna Interactive közreműködésével PC-n is tiszteletét tette az alkotás, a minap iOS-en is elérhetővé vált, 1790 forintot kérnek érte.

Habár ez az összeg húzósnak tűnhet a free-to-play mobiljátékok tengerében, a Journey minden forintot megér. Eredetileg PlayStation 3-ra jelent meg, három évvel később pedig PlayStation 4-re is kiadták - erről a verzióról itt emlékeztünk meg.

11.
11.
Aanash
Miről szól a játék?
9.
9.
HMoody
#7: Mi tortenjen benne? Utaztal, talalkoztal masokkal. Meg a cime is elarulja, hogy errol szol: Journey. Amugy egy zsenialis kikapcsolodas par orara.
7.
7.
GemForge
#3: Végre vmi nem free to play! Más kérdés maga a játék. Hát én anno megvettem végigtoltam, de csak azért, hogy biztosan tőrténik majd venne vmi húhadefa$%a... Nem történt. Nem értem, hogy mire a nagy hype.
3.
3.
Heldengeist
Szvsz nem veszítenek vele sokat az androidosok. Művészi akarna lenni, de dögunalom sznob faszság. Szerintem csak azért magasztalták fel annyira, mert PS exkluzív volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...