Új névre lelt a Fall of Liberty

  • Írta: skiz0
  • 2007. január 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Call of Duty: Finest Hour készítői a mai nappal úgy döntöttek, hogy kicsit megváltoztatják a legújabb, II. világháborúban játszódó játékuk címét.
A Call of Duty: Finest Hour készítői a mai nappal úgy döntöttek, hogy kicsit megváltoztatják a legújabb, II. világháborúban játszódó FPS-ük címét.

A II. világháborút kissé másként bemutató játék nevét kicsit átkeresztelték, de nem kell egetrengető változásra gondolni. A stuff felől ezentúl Turning Point: Fall of Liberty néven fogunk újabb híreket hallani, legalábbis reméljük. Ugyanis a Codemasters ezen kívül semmi jót, sem rosszat nem közölt velünk a játékkal kapcsolatosan. A megjelenési dátum viszont változatlan, azaz 2007. év vége. Mindenesetre azért várjuk a fincsi képeket és a kövér információkat!!

Mivel elég régen, lassacskán már 5 hónapja számoltunk be nektek hírrel a game felől, ezért ajánljuk figyelmetekbe Daks ezredes nemrégiben megírt előzetesét:

4.
4.
Utys
Hümm-hümm. Alternatív történelem jöhet. De tényleg potyoghatna már valami szkrínshát.
3.
3.
szpiiit
kharami te nem vagy normális!!! a 2.vh igen is jó:) ebben a változaban meg még jobb is lesz:D:D remélem! ;)
2.
2.
kharami
II. vh ! nem kell!unalmas!
1.
1.
Chocho
Hmm... Már ideje lenne valamit mutatni belőle. Vagy akkora durranás lenne, hogy csak az E3-on és E4-en akarnak dobbantani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...