Anthem - váratlanul befutott a Cataclysm

Befutott az Anthem legújabb frissítése, amelynek részeként végre bemutatkozott a BioWare által jó ideje ígért Cataclysm, egy nyolc héten át tartó, új történetszálat is tartalmazó eseménysorozat.

Sokat kellett várni rá, de végre megérkezett az Anthem egy ideje már ígért eseménysorozata, a Cataclysm. Ebben egy teljesen új történetszálat is felgöngyölíthetünk, aminek a lényege, hogy segítséget kell nyújtanunk Dr. Harkennek, hogy kiderítsük, mi is okozza a titokzatos eseményeket. Ahhoz, hogy belevághassunk a Cataclysmba, egyetlen feltételt kell teljesítenünk, vagyis elég, ha végigjátsszuk az Incursion küldetést.

Természetesen a frissítés jóvoltából más dolgok is megváltoztak az Anthemben, így például bevezetésre került az Inversion-rendszer, amit hetente fognak megbolondítani a fejlesztők. Ezzel ugyanis a Javelinek és a környezet közötti hatásokat változtatják meg, így mindig más feltételekkel vághatunk neki a küzdelmeknek. Megszűnik a Luck érték is, vagyis most már a szintünknek megfelelően kapjuk a lootokat, továbbá a nehézségi fokozatokat is finomhangolták, valamint három vadonatúj fegyverosztályt is kapnak a még megmaradt játékosok.

8 komment - szólj hozzá!