Tévésorozatot kap a Halálhajó

A Variety jelentése szerint az Amazon és a Paramount Television megerősítette, hogy tévésorozat formájában tér vissza az 1997-ben bemutatott Halálhajó. A produceri és rendezői feladatokért Adam Wingard lesz a felelős.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#11: Lehet az a baj, hogy Riddick-en szocializálódtam és eleve téves a mérce amihez mérem a többi filmet... Leginkább az volt a bajom, hogy se a Halálhajó se a Sunsine esetén egy percig sem éreztem, hogy "jaj, most ezt kinyírják"... A történetben sem éreztem a "nagy katarzist" vagy "meglepetést"... Annyira fel lett hypolva az elején az ember, hogy a végén csak értetlenül néztem, hogy "ennyi ? Ez a nagy csattanó ?" A Riddick sem volt hű de okos film, de folyamatosan fenntartotta legalább a feszültséget ...
#11
#10: Lehet ez a mufaj nem neked valo, mert ez is es a Sunshine is kib. jo filmek, egyaltslan nem vontatottak
#10
Várjunk! Ez most az amikor a hajó átmegy a gonosz dimenzióba és az is gonosszá válik, vagy az amikor belerepül a napba és fény-pajti lesz az egyik legénységi tagból aki gonosszá válik ?

Mind a két film iszonyatosan vontatott volt és erőteljesen közepes alkotás... Azért ezekből sorozat, mikor mozinak is kevesek voltak ? Olyan lesz, mint a BattleStar Galaktika sokadik évada... ( Az eleje még tök jó volt... )
#9
Hú de nagy kedvenc volt ez akkor. Emlékszem, jöttünk haza a moziból és teljesen be voltunk pörögve a filmtől.
#8
A Dead Space-t is az Event Horizon miatt szerettem! Brutál hangulata van mindkettőnek!
#7
Én amúgy kb 10 éves korom óta olvasok sci-fit, horrort (és minden mást is), és hát tényleg, nagyon nehéz lehet valami eredeteit kitalálni.
Állandóan visszatérnek a sablonok. Az időutazásos-időhurkos témák, a látszólagos világok tipikus példák.
Nem csoda, hogy a filmstúdiók visszanyúlnak, és régi sikereket nyúznak meg újra és újra, mert már nem lehet mit kitalálni.
#6
#2: Szellemhajó? Az a német filmsorozat, amiben milliomosok utazgatnak egy tengerjárón, és mindenki szerelmes Udo Brinckmannba?
Ja nem, az Szerelemhajó :D
#5
#2: Szívesen. 1 sör :)
#4
De jó film is volt annó a Halálhajó (Laurence Fishbourne,Sam Neill) mai napig megnézem a tv-ében ha éppen adják valahol.
#3
Hollywood minden hullát előhúz a kriptáböl és jól meg is gyalázza őket, hogy szaporodjanak, mert már nem hisznek az újban csak a biztos lóvéba, meg a népek usse jãrnak má moziba.
#2
#1: Én meg kevertem a szellemhajóval. Ha nem olvasom a hsz-ed (képet nem néztem) akkor a megjelenésig úgy vagyok vele, hogy abból jön a sori.
#1
Én 1 évvel ezelőtt néztem meg, addig azt sem tudtam, hogy sci-fi.
Tök jó film amúgy.