PC-re is megjelenik a Death Stranding?

Nem kizárt, hogy az idei Gamescomon erősíti meg a Sony, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is elérhetővé teszi majd Hideo Kojima új játékát, a Death Strandinget. Árulkodó jelek már akadnak.

Hideo Kojima a Konamival történt szakítás után, a Sony támogatásával vágott bele legújabb játékának, a Death Strandingnek a fejlesztésébe. A stílusát tekintve még mindig nehezen körülhatárolható alkotás azóta PlayStation 4-exkluzív címként lett hirdetve, de most mégis úgy fest, hogy elveszíti exkluzivitását, a Sony ugyanis engedi, hogy PC-re is elkészüljön a játék.

Legalábbis erre utal, hogy a hónapokkal ezelőtt a PlayStation 4-exkluzív játékokat felsoroló hivatalos oldalon még szerepelt, majd most lekerült onnan a Death Stranding. Ráadásul Kojima korábban többször is utalt rá, hogy szívesen látná játékát számítógépen is. Nem kizárt, hogy a Sony végül beleegyezett ebbe, és időleges exkluzivitás keretein belül jelenik majd meg a játék a PC-n, aminek a PlayStation 4-es változata november 8-án várható.

A hivatalos megerősítésre a Gamescomig biztosan várnunk kell, ahonnan az ígéretek szerint vadonatúj látnivalók is érkeznek majd.

64 komment - szólj hozzá!