PC-re is megjelenik a Death Stranding?

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 7.
  • Pletyka
Link másolása
Nem kizárt, hogy az idei Gamescomon erősíti meg a Sony, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is elérhetővé teszi majd Hideo Kojima új játékát, a Death Strandinget. Árulkodó jelek már akadnak.

Hideo Kojima a Konamival történt szakítás után, a Sony támogatásával vágott bele legújabb játékának, a Death Strandingnek a fejlesztésébe. A stílusát tekintve még mindig nehezen körülhatárolható alkotás azóta PlayStation 4-exkluzív címként lett hirdetve, de most mégis úgy fest, hogy elveszíti exkluzivitását, a Sony ugyanis engedi, hogy PC-re is elkészüljön a játék.

Legalábbis erre utal, hogy a hónapokkal ezelőtt a PlayStation 4-exkluzív játékokat felsoroló hivatalos oldalon még szerepelt, majd most lekerült onnan a Death Stranding. Ráadásul Kojima korábban többször is utalt rá, hogy szívesen látná játékát számítógépen is. Nem kizárt, hogy a Sony végül beleegyezett ebbe, és időleges exkluzivitás keretein belül jelenik majd meg a játék a PC-n, aminek a PlayStation 4-es változata november 8-án várható.

A hivatalos megerősítésre a Gamescomig biztosan várnunk kell, ahonnan az ígéretek szerint vadonatúj látnivalók is érkeznek majd.

64.
64.
Fata Morgana
#63: Szerkesztés gomb bakker!
40 felett évente a pszichológiai vizsgálat.
61.
61.
Guba32
Az a helyzet,hogy mindenki jól akar élni,de nem annyira dolgozni,a tévé nyomja,hogy csak akkor vagy valaki ha ez meg az van neked is,ha itt nyaralsz stb.Légy menő...De sok embernek nincs hozzá esze,kitartása,hogy sok pénzt keressen,és ha ez kellő gátlástalansággal párosul és szabad fegyvertartással,akkor ki lehet találni.És erre ott a másik oldal aki nyilván nem szeretne áldozat lenni,és akkor is tart fegyvert ha amúgy eszébe sem jutna.És persze azok közül is vadulnak meg,ők is lőnek.Persze a kiváltságos úri rétegnek saját magánsereg,plusz sztárügyvéd,ha esetleg baj lenne.A fegyvergyártók nyilván nem szívesen mondanának le a bevételről,és ezért valszeg megy a lóvé a politikusoknak.Ki van ez találva.A drogról is leszedik biztos a sápot,a gyógyszerekről is.Betiltanánék minden lőfegyvert magánszemélyeknél,akinél találnának kötél,aztán előbb-utóbb csak feladnák.Persze ez is lehetetlen,túl jól élnek ebből páran,akiket természetesen nem zavar,hogy lövik egymást halomra,és ártatlanok halnak meg leginkább.
58.
58.
Ooorky
Ezen a csatornán vágatlan rendőrségi felvételek vannak, érdemes átnézni, hogy a fegyveres támadók hova tartoznak:

https://www.youtube.com/channel/UCXMYxKMh3prxnM_4kYZuB3g/videos
56.
56.
Ooorky
#55: Az az elmebaj, hogy a mészárlásokat illegálisan beszerzett fegyverrel hajtottak végre nagyrészt latino bűnözők akik szétkokózták az agyukat.

A legtöbb halott (általában 2/3-ada) öngyilkosság,+ van egy marginális rész ami legális fegyverrel elkövetett gyilkosság, pl. piásan lelőtte a feleségét kategória, amit egy konyhakéssel is ugyanúgy elkövetett volna.
55.
55.
SLi
#51: De ezek a fegyverek nem önvédelemre valók, egy ar15 komolyan praktikus önvédelemre ne vicceljünk már, semmi helye a lakosságnál, külön engedéllyel esetleg pl valaki egy elzárt farmon él stb. De hogy fegyver show-kon mint a cukorkàt árulják az elmebaj szerintem, ott a példa, 32 másodperc alatt lerendeztek a rendőrök mégis lelőtt majdnem 40 embert...
51.
51.
Ooorky
#46: Finnországban és Svájcban minden katonakorú férfi otthol tartja a teljes katonai felszerelését, fegyvert is beleértve...

Amerikában pedig csak félautomata golyós fegyvert vehetsz legálisan, ha betöltötted a 18-at, bűntetlen előéledet van és nem vagy rajta az országos feketelistán elmebaj stb. miatt.

Arányos védekezés pedig egy balos agybaj, már nálunk is rég eltörölték, még akkor sem vonhatnak felelésségre ha ÖNVÉDELEMBŐL illegálisan tartott fegyverrel lelősz valakit. Magáért a fegyvertartásért és illegális lövészetért viszont igen.
50.
50.
SLi
#49: Gépkarabèlyokat, azokra írtam hogy nem önvédelemre valók, Ausztráliában nagyjából sikerült leszerelni a lakosságot. De az igaz hogy nem csak a fegyverek a hibásak, Svájcban arányaiban még talán több fegyver van a lakosságnál még sincsenek ilyen tömegmészárlások.
36.
36.
GAMEROD
Idáig nem értem hogy a színész Norman Reedus-on kívül ki milyen pozitív dolgot lát a játékban, idáig csak nyomasztó hegyeken mászkálást láttam már 3 éve egyfolytában.
35.
35.
RebornSoul
Vannak ilyen furcsa hírek, amiket nem nagyon tudok hová tenni és ez is közéjük tartozik. Évekkel ezelőtt, amikor a Death Stranding le lett leplezve, azt követően pár héttel, vagy hónappal be lett jelentve, hogy PS4 mellett PC-re is ellátogat a játék - határozottan emlékszem erre.

Aztán ezt követően hirtelen valahogy mindenki elfeledkezett erről - az újságírók, a Sony maga, illetve a játékosok is. Mintha végigsöpört volna hirtelen az emberek tömegén egyfajta felejtés hullám. Most meg évekkel később ismét előkerül ez az infó és mindenki néz, mintha valami nagyon új és váratlan dologról lenne szó.

WTF? :D
32.
32.
kexiaxel
Olyan lesz mint a ditroit....red dead redemption 2 is pletyka szinten van pedig mind 2 konzolra érkezett.
A Pc sek csak várnak várnak éveket mire kijön... ha igaz a pletyka.
27.
27.
SLi
#24: a srác kiáltványáról amit 20 perccel a gyilkosság előtt rakott fel:

The writing is filled with white supremacist language and racist hatred aimed at immigrants and Latinos, and the author says he opposes "race mixing" and encourages immigrants to return to their home countries.
Some of the language of the manifesto reflects ideas from President Trump, Fox News and the modern Republican party. For example, the document warns of a "Hispanic invasion" and says Democrats are using "open borders" and "free healthcare for illegals" to attract new voters.
The writer cites a fear that an influential Hispanic population in Texas would make the state a "Democratic stronghold." But he says "the Republican Party is also terrible" because the GOP is, in his mind, pro-corporation, which could lead to more immigration.

Nem Trump a hibás, ezt senki nem mondja, de az tény hogy ugyanazt a retorikát használja mint az elmúlt évek támadásainak elkövetői, az ő pártja blokkolja a fegyvertartási törvény szigorítását, csak mert dollármilliókat kapnak fegyverszövetségtől, meg a fegyvergyártóktól
25.
25.
SLi
#23: csak egy kép a gyilkos twitteréről:
https://bit.ly/2ZFmav1
24.
24.
Yanez
#23: Trumpnak semmi köze hozzá. Arról van szó, hogy mindent megpróbálnak felhasználni ellene a rosszakarói, mert már nem tudják hogyan döntsék le a trónról. Ez megy mióta elnök lett. Most akkor minden elmebeteg tetteire mondjuk azt, hogy Trump inspirálta. Trump előtt is voltak ilyen elmeroggyantak és pontosan ilyesmiket műveltek.
20.
20.
SLi
#18: teljes katasztrófa ez az elnökség, de hát talán annyira jellegtelen volt az a nő hogy legalább nem inspirált volna tömeggyilkosokat, de jogos, akkor kellett volna így reagálni mikor clinton javára elcsalták az előválasztást Bernie ellen.
18.
18.
Yanez
#15: Csak akkor lehetne igazad, ha tudnánk milyen lett volna a másik ló.
6.
6.
logic5
#2: De jó, hogy te látod milyen, mert az eddigi videók alapján, még senki nem tudja mi lesz ez! Ismét van egy Nostradamus-unk... Egyébként az csak pozitív, ha jön pc-re!
5.
5.
Yanez
#3: Senkinek semmi sem esett még le. Én pl abban a tudatban voltam, hogy ez egy randi szimulátor, lövöldözős és színcserélgetős elemmekkel megspékelve.
3.
3.
hedzsooo
#2: + mindenekfelett AKCIÓ játék, bár ez talán már tényleg mindenkinek leesett remélhetőleg, hogy nem 1 puzzle, vagy egy ügyességi, esetleg sport játékról van szó.:)))
2.
2.
hedzsooo
"A stílusát tekintve még mindig nehezen körülhatáró alkotás" Survival-horror leginkább az eddig látották alapján, sci-fi köntösben, mit nehéz ebben behatárolni... Emellett persze még innen-onnan csipegethet a játék
1.
1.
crytek
A mégtöbb pénzszerzés érdekében epic lefizetést érzékelek, majd a pc-s viszonylatban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...