PC-re is megjelenik a Death Stranding?

Nem kizárt, hogy az idei Gamescomon erősíti meg a Sony, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is elérhetővé teszi majd Hideo Kojima új játékát, a Death Strandinget. Árulkodó jelek már akadnak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#64
#63: Szerkesztés gomb bakker!
40 felett évente a pszichológiai vizsgálat.
#63
#47: A legnagyobb probléma az USA-ban a fegyvertartással kapcsolatban az, hogy nincs pl.átfogó pszichológiai vizsgálathoz kötve, mint itt nálunk Magyarországon 50év felett éves szinten 40-50 között 3 évente 40alatt 5 évente.
Aki pl. az USA-ban simán vehet fegyvert, nálunk nagy valószínűséggel a közelében sem kerülhetne max, a képeket nézegethetné egy szaklapban vagy a neten.
Nekem is van engedélyem tartásra, vásárlásra (hosszú csövű huzagolt golyós, sörétes, maroklőfegyver, gáz és riasztó fegyver) de eszemben sem jutna még csak verbálisan is, hogy fenyegetőzzek vele.
#62
#61: Ez elég primkó, lázárjanis lett itt-ott...

"...sok embernek nincs hozzá esze,kitartása,hogy sok pénzt keressen..." - Vagy csak "balfasz" és elmegy tűzoltónak, hogy a szaros házadat eloltsa, ha kigyullad, vagy mondjuk ápolónőnek ugyebár... Esetleg tanár lesz... Vagy még sorolhatnék neked számtalan "eszetlen, lusta" hivatást, akik bármennyit dolgozhatnak, akkor se lesznek szégyentelenül agyonfizetve.
#61
Az a helyzet,hogy mindenki jól akar élni,de nem annyira dolgozni,a tévé nyomja,hogy csak akkor vagy valaki ha ez meg az van neked is,ha itt nyaralsz stb.Légy menő...De sok embernek nincs hozzá esze,kitartása,hogy sok pénzt keressen,és ha ez kellő gátlástalansággal párosul és szabad fegyvertartással,akkor ki lehet találni.És erre ott a másik oldal aki nyilván nem szeretne áldozat lenni,és akkor is tart fegyvert ha amúgy eszébe sem jutna.És persze azok közül is vadulnak meg,ők is lőnek.Persze a kiváltságos úri rétegnek saját magánsereg,plusz sztárügyvéd,ha esetleg baj lenne.A fegyvergyártók nyilván nem szívesen mondanának le a bevételről,és ezért valszeg megy a lóvé a politikusoknak.Ki van ez találva.A drogról is leszedik biztos a sápot,a gyógyszerekről is.Betiltanánék minden lőfegyvert magánszemélyeknél,akinél találnának kötél,aztán előbb-utóbb csak feladnák.Persze ez is lehetetlen,túl jól élnek ebből páran,akiket természetesen nem zavar,hogy lövik egymást halomra,és ártatlanok halnak meg leginkább.
#59
#31: "Nem sokat ernel a fegyvertartas szigoritasaval ott ahol tobbszrose az illegalisan tartott fegyver mint a legalis.
Szarnak egy pofon.
A buncselekmenyek toredeket kovetik el legalis fegyverrel.
Viszont a rendorsegnek es a hatarorsegnek sokkal tobb meloja lenne mivel omlene be a fegyver pl mexikobol.
Amivel jol kitomnek az alvilagot penzel.
Kb mint a szesztilalom."

Azt kell hogy mondjam hogy teljesen egyetértek. Szeritem pl. a kábítószer is több kárt okoz azzal hogy bizonyos "rétegek" betegre keresik magukat vele. Aki használni akarja, úgyis beszerzi, de mivel illegális, jó drága is, ezért még sokszor a használók is bűnözésre adják a fejüket. Persze nem azt mondom ezzel hogy a kábítószer jó dolog lenne....
#58
Ezen a csatornán vágatlan rendőrségi felvételek vannak, érdemes átnézni, hogy a fegyveres támadók hova tartoznak:

https://www.youtube.com/channel/UCXMYxKMh3prxnM_4kYZuB3g/videos
#56
#55: Az az elmebaj, hogy a mészárlásokat illegálisan beszerzett fegyverrel hajtottak végre nagyrészt latino bűnözők akik szétkokózták az agyukat.

A legtöbb halott (általában 2/3-ada) öngyilkosság,+ van egy marginális rész ami legális fegyverrel elkövetett gyilkosság, pl. piásan lelőtte a feleségét kategória, amit egy konyhakéssel is ugyanúgy elkövetett volna.
#55
SLi
#51: De ezek a fegyverek nem önvédelemre valók, egy ar15 komolyan praktikus önvédelemre ne vicceljünk már, semmi helye a lakosságnál, külön engedéllyel esetleg pl valaki egy elzárt farmon él stb. De hogy fegyver show-kon mint a cukorkàt árulják az elmebaj szerintem, ott a példa, 32 másodperc alatt lerendeztek a rendőrök mégis lelőtt majdnem 40 embert...
#53
#51: Ezekben az országokban kötelező sorkatonaság is, van, nem? Amerikában tudtommal Vietnámba vonultak utoljára sorozott katonák és a 70-es években el is törölték a sorkatonaságot.
#52
#48: Felmerült. Szerintem amíg normális mederben zajlik a dolog, kifejezetten jó, hogy nem csak arról van szó, hogy ki hány órát tölt a gépe előtt, milyen játékkal... Azon, hogy sokszor megy így félre a beszélgetés, szerintem az látszik, hogy mennyi fontos téma van, amiről az embereknek hiányzik, hogy érdemleges vita menjen (na persze itt sincs garantálva az érdemi, konstruktív vita, ezt is belátom... :) ).
#51
#46: Finnországban és Svájcban minden katonakorú férfi otthol tartja a teljes katonai felszerelését, fegyvert is beleértve...

Amerikában pedig csak félautomata golyós fegyvert vehetsz legálisan, ha betöltötted a 18-at, bűntetlen előéledet van és nem vagy rajta az országos feketelistán elmebaj stb. miatt.

Arányos védekezés pedig egy balos agybaj, már nálunk is rég eltörölték, még akkor sem vonhatnak felelésségre ha ÖNVÉDELEMBŐL illegálisan tartott fegyverrel lelősz valakit. Magáért a fegyvertartásért és illegális lövészetért viszont igen.
#50
SLi
#49: Gépkarabèlyokat, azokra írtam hogy nem önvédelemre valók, Ausztráliában nagyjából sikerült leszerelni a lakosságot. De az igaz hogy nem csak a fegyverek a hibásak, Svájcban arányaiban még talán több fegyver van a lakosságnál még sincsenek ilyen tömegmészárlások.
#49
SLi
#44: Nem a fegyvereket kell betiltani hanem a
#48
Azért nem semmi hogy itt fegyvertartási jogokról vitatkoztok...
#47
#46: Valamelyest egyetértek. Egy ideig volt egyfajta "hagyománya" a fegyverviselésnek. Ez abból az időből ered, amikor az állam még olyan gyenge lábakon állt, hogy egyszerűen képtelen volt megszervezni a lakosság védelmét. Banditák, indiánok, rabszolgakereskedők, stb... Én is úgy látom, hogy nem igen haladtak a korral. És én is úgy gondolom, hogy nem az önvédelemmel vagy a fegyverrel van baj. Nagyon komoly társadalmi és szociális problémák vannak. És nagyon könnyen lehet fegyverhez jutni, amit ha jócskán szigorítanának, akkor is pipepurc lenne az európai átlaghoz képest.

Illetve nem akarom semmilyen rasszista vonalba elvinni a dolgot, de láttam egy képet (persze akár kamu is lehet, mert rohadtul nem néztem utána), amin olyan arcok voltak, akik idén követtek el halálos lövöldözést, amelyben 4 vagy annál több áldozat volt, és hát hogy is fogalmazzak szépen... Iszonyatos túlsúlyban voltak a színes bőrűek és/per a láthatóan latínó emberkék. Persze a fene se tudja, hogy ezek közül ki hanyadik generációs bevándorló, illetve mi volt az indíték. De az az ország, ahol 8 hónap alatt szinte 280 ilyen lövöldözés történik, azért ott rohadtul el kellene gondolkodni. És akkor is, ha a 90%-a az elkövetőknek valamilyen kisebbségi etnikumhoz tartozik.
#46
#44: Nem tudom mit akarsz ezzel mondani ( de szerintem te sem :), ellenben a fegyvereket soha, senki nem hibáztatta. Az egy eszköz és az ember kezében válik veszélyessé, pusztán egy fegyver önmagában sosem gyilkol. DE!

A probléma ( és mindenki leszarja, hogy mibe van oltva a "fegyver szeretet" - ez egy bullshit, holnaptól én is atombombával rohangálok az utcán, mert '86-tól a génjeimben van az atom ! ), hogy boldog boldogtalan szerezhet ott szinte bármit. A másik probléma ha azt hiszi bárki, hogy egy támadás esetén ami nem lőfegyverrel történik, te megvédheted azzal magad. Az nem arányos reakció, tehát büntetendőnek kell lennie. Mind ahogy az is agyrém, hogy ha bejönnek a házadba akkor kérdés nélkül lelőheted...

Nincs az az épeszű állam, aki fegyvert ad a civil lakosság kezébe, ahogy egy magnum, kala, uzi, nem sport-fegyver. Senki ne akarja azt a f@szságot megmagyarázni, hogy egy M4 / AKM-el való lövöldözés sportlövészet... NEM AZ!
#45
#42: jaja. amikor mar kimaxolta a konzolos megjelenest rendesen.