GC 2019: Ütős lesz a Ubisoft felhozatala

A Ubisoft nem csak egy listát tett közzé a Gamescomon szereplő játékairól, hanem még egy rövid montázst is kaptunk arról, hogy egészen pontosan mire is érdemes számítani augusztus 20-tól.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#20
Törölt felhasználó
#4: Fáradságos munka a szolgamód fordítás, kell a betevő falat nekik is.
#19
Vegyes a kép szerintem az ubinál... Az lehet, hogy az óriások közül általánosságban véve talán ők a leginkább kiegyensúlyozottak minőség szempontjából, és törődnek a játékaikkal. Mondjuk ez inkább a többiek hitványsága miatt tűnik, nem igazán az Ubi érdeme. És dícséretes, hogy ki tudtak jönni egyfajta gödörből. Másrészt ott van elég sok címük, ami annyira tucatszar és copy paste, hogy csuda... A Siege-et nagyon jól csinálják. A For Honor is egy maga módján egyedi és jó cucc, és a mérsékelt érdeklődés ellenére is folyamatosan egészítgetik azt is. Vannak remek indie-s kísérleteik, szerintem az AC-t is jó irányba vitték el (bár az Odyssey kimaradt...) és mindenképp érződik, hogy sokat javultak optimalizálás és debugging szempontból. De... Eléggé belőtték ezt a 7-7,5 körüli pontot játékok szempontjából... Ami nem rossz, de azért némi kreativitás elférne...
#16
Ha már Ubisoft, akkor kérdeznék.
Az Assassins Creed játékokból minden többjátékos lehetőséget kilőttek?
Anno talán a Brotherhood-ban volt pvp ami nekem tetszett, meg a Unity-ben volt valami, amiben négyen lehettünk assassinok.
#15
#13: Nekem a legjobb platformer játék.
#14
#10: Lehet fikázni őket,szolgáltattak elég alapot hozzá, de egy kicsit divat is lett őket fikázni. Nem tudom, hogy melyik tábor távolodott messzebbre a valóságtól, de az Ubisoft közben köszöni szépen jól van, és hülyére keresik magukat. Mert a valóság az, hogy tonnaszám adják el a játékokat, amikkel játszanak is, mert eladni egy dolog, ha utána meg konganak a szerverek az ürességtől. Nem védeni akarom őket, de az Ubisofton valamilyen szinten azért látom, hogy a közönségükért is dolgoznak. Aki igazán gáz az az Electronic Arts, na az tényleg gusztustalan amit és ahogyan csinál.
#13
#12: Rayman legends is a műfaja ékessége, abból kellene meg egy.
#9
#5: Wow! Ekkora marhaságot sem hallottam már jó ideje.
#7
A Breakpointot volt szerencsem nyuzni a techtest alkalmaval es ugy hogy sok mas dolgom is volt olyan siman belement 12 ora, igazabol aztan inkabb el se inditottam uccso nap hogy nehkgy itt elspoilerezzem magamnak a helyszineket :-) sztem adja nagyon!
#6
#5: Ez most komoly? :D :D Szakadok :D Képes megújulni? MÉGIS MIBEN???? Az évente fos AC-el? :D Kemény vagy. Még talán rosszabb, mint az ea, pedig az nagy szó!
#5
Én egy jó ideje kiállok az Ubisoft mellett, mert szerintem ma ők a legjobb játékfelhozatallal rendelkező és legkorrektebb nagy multiplatform kiadó, aki bevállal új címeket, képes megújulni és figyel a visszajelzésekre, közben viszonylag kulturált módon kommunikál...

De ez a felhozatal most egy kicsit elszomorít. :(
#4
Ghost Recon: Breakpoint ... sajnos hatalmas csalódás.
(Nem értem miért kellett elvinni Division irányba.)

UI:
Miért kell hülyeséget állítani, a hír címében, amikor lósz@r felhozatalt írtok le?
7 címből 4 "Legújabb tartalmakkal"
Térjetek már észhez.
Nem egy ember reagál negatívan az ilyen kamu híreitekre, akkor miért csináljátok?
#3
#2: Pontosan ez eddig kuka.
#2
Ez ütős felhozatal? Ha a nagy nullára bejelentenék az új splinter cell vagy prince of persiát na az ütős lenne...