GC 2019: Ütős lesz a Ubisoft felhozatala

A Ubisoft nem csak egy listát tett közzé a Gamescomon szereplő játékairól, hanem még egy rövid montázst is kaptunk arról, hogy egészen pontosan mire is érdemes számítani augusztus 20-tól.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#20
Törölt felhasználó
#4: Fáradságos munka a szolgamód fordítás, kell a betevő falat nekik is.
#16
Ha már Ubisoft, akkor kérdeznék.
Az Assassins Creed játékokból minden többjátékos lehetőséget kilőttek?
Anno talán a Brotherhood-ban volt pvp ami nekem tetszett, meg a Unity-ben volt valami, amiben négyen lehettünk assassinok.
#15
#13: Nekem a legjobb platformer játék.
#14
#10: Lehet fikázni őket,szolgáltattak elég alapot hozzá, de egy kicsit divat is lett őket fikázni. Nem tudom, hogy melyik tábor távolodott messzebbre a valóságtól, de az Ubisoft közben köszöni szépen jól van, és hülyére keresik magukat. Mert a valóság az, hogy tonnaszám adják el a játékokat, amikkel játszanak is, mert eladni egy dolog, ha utána meg konganak a szerverek az ürességtől. Nem védeni akarom őket, de az Ubisofton valamilyen szinten azért látom, hogy a közönségükért is dolgoznak. Aki igazán gáz az az Electronic Arts, na az tényleg gusztustalan amit és ahogyan csinál.
#9
#5: Wow! Ekkora marhaságot sem hallottam már jó ideje.
#7
A Breakpointot volt szerencsem nyuzni a techtest alkalmaval es ugy hogy sok mas dolgom is volt olyan siman belement 12 ora, igazabol aztan inkabb el se inditottam uccso nap hogy nehkgy itt elspoilerezzem magamnak a helyszineket :-) sztem adja nagyon!
#6
#5: Ez most komoly? :D :D Szakadok :D Képes megújulni? MÉGIS MIBEN???? Az évente fos AC-el? :D Kemény vagy. Még talán rosszabb, mint az ea, pedig az nagy szó!
#5
Én egy jó ideje kiállok az Ubisoft mellett, mert szerintem ma ők a legjobb játékfelhozatallal rendelkező és legkorrektebb nagy multiplatform kiadó, aki bevállal új címeket, képes megújulni és figyel a visszajelzésekre, közben viszonylag kulturált módon kommunikál...

De ez a felhozatal most egy kicsit elszomorít. :(
#4
Ghost Recon: Breakpoint ... sajnos hatalmas csalódás.
(Nem értem miért kellett elvinni Division irányba.)

UI:
Miért kell hülyeséget állítani, a hír címében, amikor lósz@r felhozatalt írtok le?
7 címből 4 "Legújabb tartalmakkal"
Térjetek már észhez.
Nem egy ember reagál negatívan az ilyen kamu híreitekre, akkor miért csináljátok?
#3
#2: Pontosan ez eddig kuka.
#2
Ez ütős felhozatal? Ha a nagy nullára bejelentenék az új splinter cell vagy prince of persiát na az ütős lenne...