Borderlands 3 - irány a mocsár!

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 8.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek futottak be a Gearbox jövő hónapban esedékes alkotásáról, melyeken ezúttal az Elden-6 vidékét övező mocsarak kapták a főszerepet. Mellettük néhány új infót is kaptunk a PlayStation 4-es grafikai opciókról.

A PlayStation 4 Pro-tulajdonosok számára az utóbbi időben egyfajta standard lett, hogy egyes játékok futtatása során választhatnak a magasabb felbontás, vagy a folyékonyabb képfrissítés közt, és ez így lesz a Borderlands 3 esetében is, némi csavarral.

A látványra kihegyezett beállításokkal 4K-ban és HDR társaságában futtathatjuk majd a játékot, ám maximálisan 30 fps-sel, míg a teljesítményorientált beállításokkal 1080p-ben 60 fps-sel játszhatunk. Azon játékosok számára is elérhető lesz a látványra fókuszált beállítás, akik olyan TV-vel vagy monitorral rendelkeznek, melyek maximum az 1080p-s felbontást támogatják. Számukra ilyenkor supersampling segítségével fogják feljavítani a képminőséget.


A Gearbox ígérete szerint a PC-s játékosoknak sem lesz okuk az aggodalomra, mivel a játék remekül kihasználja a gépeinkben rejlő nyers erőt, és egyébként olyan újításokat is támogatni fog majd, mint az AMD új FidelityFX technológiája.

A Borderlands 3 szeptember 13-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

8.
8.
Papus
Szerintem hozni fogja a második színvonalát ,csak félek hiányozni fog a Low -Gravity a pre-sequel-ből...Az hatalmas fun volt :D
7.
7.
kopic
Oszt az XO felbontasaval mi a helyzet?
6.
6.
user101
Igen, fontos lenne, hogy 4k korlátlan fps-el játszhassam a 24"-os 60Hz-es FullHD-s monitoromon... köszönöm! :)

Viccet félretéve, mindegyik résznek megvoltak azok a területei ami baromi látványosak és / vagy hangulatosak voltak. Attól nem félek, hogy ez most majd másképp lesz. Játékmenet tekintetében sem hiszem, hogy csalódás lesz a játék, hiszen három résszel a hátuk mögött nagyon tehetségesnek kellene lenniük, hogy elszúrják... A karakterek olyanok amilyenek, ízlés kérdése, nyilván szívesebben játszom egy olyan bőrébe bújva aki szimpatikus ( ez azért hozzáad az élményhez ), de valóban nem kritérium. Csak ne legyen irritáló, mint Jack :) Egy CL4P-TP-nek azért nagyon örülnék. Ha szerencsénk van, Steamre már a goty jön, és akkor tuti vétel, addig is van bőven mivel tolni... :)
5.
5.
Darksiders84
Várom én is hamár az új Wolfeinstein így félre ment bár remegés nincs érte de nagyon bízakodom hogy nem lesz csalódás mondjuk engem a karakterek nem befolyásolnak mint egyeseket hogy ezért ne adják esélyt.
3.
3.
Fata Morgana
#2: Így vagyok vele én is, első napos vétel lesz az tuti!
Feldobja kicsit azt a péntek 13-át. ;)
2.
2.
Papus
Rohadt hangulatosak!Rég vártam már ennyire játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...