Női edzőnk is lehet a FIFA 20 karriermódjában

Kiderült, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a FIFA 20 karriermódjában. Most már női edzővel is terelgethetjük a csapatunkat, a morálnak pedig különösen nagy szerepe lesz az idei részben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
Rohadt nagy újítás hogy lesz női menedzser, pff, a fifa street meg nem igen érdekel.
Jobban tették volna ha a játékos karriert feltuningolták volna olyan Hunter féle történetre, de az melóval járt volna, szóval idén tuti kihagyom a fifát.
PES 19-et nem vettem meg, de a PES 20-at már elő rendeltem, demoja bejött, patchat meg remélem találok majd rá, egyedül ezek a gagyi mezek és stadionok zavarnak a pes-ben , meg a menü, minden más szuper és a játszhatóság elég fontos egy focis játéknál.
Fifa ezt a robotmozgást sose tudja orvosolni, vagy nem is akarja.
#27
#26: Igen ez is, vagy az, hogy egy a liga leglassabb szélső védője, simán beéri sőt, lefutja a gyors szélsőket. :-D
#26
#24: Én nem vagyok nagy játékos -lehet ezért - de engem pl. a nehézség állításánál az is zavar, hogy mondjuk nehezebb fokozaton a legócskább csapat legfosabb kapusa is klasszis lesz, és “ mindent is” kivéd....
#25
#23: Mert ez nem nagy meló. Ahogy már alább is írták, a FUT-ban van a nagy pénz, a FIFA-nál nem is a játékeladás tejel a legjobban. Én karriert pl. csak játékossal szoktam játszani. Ott meg az a szar, ha nem vagyok beválasztva, nem is játszkhatom le a meccset. Még úgy sem hogy nem a játékost, hanem a csapatot irányítom.....
#24
Kíváncsi vagyok erre a "játékosok morálrendszerére", ezt ugyan is már 2-3 éve folyamatosan mondják, de ez kimerül annyiban, hogyha egy játékos e-mailt ír, hogy nem játszik eleget, akkor 2 meccs erejéig berakod a kezdőbe, és már jön is a köszönő mail, hogy mennyire hálás aztán ennyi. :-D Annak viszont, hogy lehet majd nyilatkozni, tetszik. A tavalyiban is tetszett az átigazolásoknál bevezetett újítás, ez is jól hangzik. Bár ha már, én még mindig hiányolok egy aranylabda díjátadást illetve a BL győzelem kapcsán is bevezethetnék, hogy felmennek a lelátóra és ott veszik át a trófeát, majd aztán visszamennek a pályára ünnepelni, de ez a minden trófea megnyeréséhez ugyan azt a "videót" adják be dolog kezd már fárasztó lenni. :-D Plusz azok a hibák, amiket Ultimate írt...főleg a bíróval kapcsolatos bakik, mert az valami rettenet, amit művelnek a 19-ben. Képesek a lövés pillanatában úgy, hogy a labda már száll a levegőben lefújni a meccset. :-D És ez csak az egyik a sok baki közül.
#23
Ez a legfontosabb ? Közben az egész karrier mód olyan fapados és igénytelen, hogy az hihetetlen.
#22
#21: Jogos.. Reméljük a labdafizika tényleg ezúttal Proevo szint lesz, illetve sikerül végre javítani a tizensok éve létező hibákat..
#21
#12: Én sem értem mi a gond, szerintem senkinek - aki eddig nem akart női edzőt - nem fog gondot okozni. Kiemelni meg azért kell, mert így is alig van új dolog a FIFA-ban, mindent ki kell :)
#20
#19: Női csapatoknál kb. az edzők fele nő.
#19
Van amúgy a valóságban női edző?
#18
Az meg hab a tortán,hogy az EA milyen jóarc nyit a női játékosok felé(nincs vele semmi meló,és milyen jól hangzik a kívülállóknak),de idén Switchre Fifa 20 Legacy néven fogja kiadni a játékot,ami azt jelenti,hogy ugyanazt a játékot kapja aki megveszi,mint a 19,csak az aktuális átigazolásokat követi le.Kimaradnak idén is azok a játékmódok amik a Pc,Ps,Xbox játékosokat megillet.750ezer (a 18-ból 1.1M) eladott Switches Fifa 19 után is ennyire leszarják a Nintendos Fifásokat,mert nekik ez nem tétel ezek szerint,és valószínűleg azzal már melózni is kellene,nem csak jófejkedni...
#17
#16
#15: Ha lennének benne érett 70+os hölgyek még én is megvenném, így viszont fel vagyok háborodva, hogy az én aberr... ízlésemet nem szolgálják ki.
#15
#13: Nem követem ezeket a mémeket annyira. Nök meg jöhetnek minden mennyiségben a vidyába csak ne hormonzavaros femnáci degeneráltak legyenek meg ilyen doppingolt német úszónö testüek.
#14
#12: Senkit(remélem) nem zavar,a bevételgenerálásról jutott ez eszembe.Nyilván az eladások is hoznak nem kis pénzt a konyhára,de az igazi nagy lóvé az Ultimate Teamben van,nem hiába évek óta alig nyúlnak a karriermódhoz,a szemük a FUT-on.Ha valakit esetleg tényleg érdekel,akkor mondok példákat.Minden héten kidobnak új pakkokat amik boostolt fekete kártyákat is(nagyon kicsi százalékban) tartalmaznak,őket I(n)F(orm) lapoknak nevezik,ez a világ bajnokságaiban játszó az adott héten legjobban játszó cirka 23 játékosaiból kerül ki.Na most ha a héten se Messi,se Ronaldo,se pár nagy aduász nem jól játszott jól akkor a fanatikus nem fog pakkot venni,mert egy pl. Getafes játékos kit érdekel.Na ilyenkor "erőszakkal" tesznek be sztárokat,hogy az üzlet menjen,így generálnak iszonyat sok pénzt,mert ezek a pakkok nem olcsóak,és sok a függő,és mivel nagyon kis százalékban "dob" valamit kell bőven pakkokat bontogatni...Ha születésnapja van,akkor is új kártya,rengeteg módot,lehetőséget találnak,hogy mindig új pakkok,új színű kártyák kerüljenek forgalomba.Vagy ha gyenge vagy akkor sem veszthetsz mindig,mert akkor abbahagynád,ilyenkor "tol" a gép,ezt hendicapnek nevezik.Belenyúl a program a meccsbe,ezt momentumnak nevezték el.Nagyon okosan csinálják,ebbe a játékmódba ölik az energiát,mert a játékosoknak presztízskérdés milyen színű lapjaik vannak.Ez a női edző ez csak jelzésértékű,hogy lássák igen,más játékmódokkal is foglalkozunk,amúgy meg nagyjából szarnak rá.
#13
#11: Az ilyen m'lady neckbeardek whiteknightolnak így, az incelek az MGTOW-korszak óta inkább csak azért sírnak hogy nő van a vidyájukban.
#12
Nem tudom ez most miért zavar bárkit is, igaz vicces hogy az EA ezt így kiemeli...:)
De inkább legyen nő is a játékban mintsem valamelyik beteg aberráció.
Ráadásul még a női focit is inkább megnézem mintsem a mi túlfizetett falábú bohócainkat.
#11
#10: Dehogynem, aztán várják hogy ha elég jófiú meg interneten megvédtem a nöket pont összejön majd valami csoda folytán elveszítik a szüzességüket.
#10
#6: Az incellek nem épp virtue signallerek.
#9
#5: Az a pár nö aki fifázik az sem azokat akarja látni benne hanem az izmos férfiakat rövidnadrágban.