Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#22: Ha csak totál ismeretlen de élvezhető indie címek jönnének akkor sem panaszkodhatnánk, elvégre teljesen ingyen kapjuk. Meg akinek nem kell/vagy csak tőlük nem kell, az kihagyja őket, vagy megveszi máshol előbb-utóbb, ennyi..
#22
Nagyon jó ez az Epic storeos kezdeményezés. Subnauticának is örültem, For Honort is meg akartam venni, teljesen elégedett vagyok a tervben lévő címekkel is.
#19
SLi
#17: Nagyon elkenték benne a szádat a 12 évesek? :(
#18
#17: Jellemzi a játékos világot, ha mi akarjuk, hogy jellemezze. De ne keverjük őket össze magunkkal. Tudod, hogy nem minket jellemez ez. El fog válni ez a két irány egy ponton.
#16
Csodálkoztam is, hogy tegnap még senki sem szólalt meg, hogy mekkora genya az EPIC, satöbbi, satöbbi. Na mindegy én szépen bezsákolom majd ezt a két remek játékot is, a többinek meg szabad a pálya a további szapulásra, Enjoy!
#15
#14: Viszont bejött nekik a PUBG kárára.
#12
Ha egyszer valamelyik cég úgy dönt,hogy lelövi a platformját,vagy lehúzza a rolót,olyan esetben mi lenne azokkal a játékokkal,amit náluk vettél meg digitálisan?
#11
#10: Igen, ez igaz! És miután megvolt az óriási befektetés, (ha jól tudom év végéig lesznek csak az ingyenes címek) onnantól már nem is érdemes kiszállni.

És igen, van benne minimális reklám egyébként.
#10
#5: Biztosan veszteséges, a cél valószínűleg a piacszerzés, hogy minél több ember használja a storet. Akár csak úgy ahogy te, hogy még egy fillért sem költött. Vannak benne reklámok? Nem tudom mert nem használom még, de ha igen, akkor már pénzt hozol nekik.
Ha meg lesz egy nagy leárazásuk és használod a storet, potenciális vásároló leszel, mert könnyen lehet hogy nem tudsz ellenállni az árnak, ha épp számottevően olcsóbb lesz az a cím, mint a konkurenciánál.
#9
#8: most a store-ra gondolok megint első sorban. ha egy üzleti modell nem sikeres, a cég csak azért mert a többi ágazaton sikeres és van pénze nem fogja végtelenül támogatni hanem elvágja.
na azt persze nem tudom milyen érdekek vannak még a háttérben meg szerződések azokkal akik a store-ban árulnak + vásárlói garanciák a működésre.

a lényeg: nem értek hozzá, de kíváncsi vagyok mi lesz a jövője :P
#7
#6: :) jaja. hát majd ha lecseng a Fortnite kiderül, hogy életben maradnak-e
#6
#5: Ezt mondom, a store bukó, fortniteból kompenzálnak... Gondolj bele, milliókat szórnak el exkluzív szerződésekre, közben tized annyi megy el mindenből, mint Steamen... Csak az Uplay eladásokat több, mint tízszeresére tolta például a Division2 exkluzivitása.

Pont ez a legnagyobb baja mindenkinek ( már aki nem ku*vul el némi aprópénzért :), hogy nem csináltak egy "jobb" platformot és tisztességes versenyben akarják lenyomni a Valvét, hanem szarnak a felhasználók fejére ( és ezt többször le is nyilatkozták nagy büszkén ).

Az emberek odaát szeretnek, ideát szeretnének fogyasztói társadalomban élni... ( Ahol a szolgáltatás színvonala és a vásárlók döntik el ki marad meg és ki hal éhen ) Na ebbe szart bele az epic... :(

Dögöljenek meg, store-ostúl, kínai többségi tulajdonostul, mindenestül!
#5
#4: persze, az tuti! viszont az a store nélkül is működő biznisz. a store önmagában nem hiszem el, hogy nem veszteséges.
#4
#3: Úgy, hogy közbe hülyére keresik magukat a fortnite-al...