Még mindig jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Kadokawa Corporation - melynek egyébként az egyik leányvállalata a FromSoftware - bejelentése szerint a Sekiro: Shadows Die Twice június 30-án sikeresen elérte a 3,8 millió eladott példányt.

Legutóbb még áprilisban érkeztek friss információk a játék eladási mutatói kapcsán, akkor még 2 millió környékén táborozott az alkotás, mely mostanra már feltehetőleg megduplázta az amúgy is impozáns eredményt.

A Twitteren megosztott legújabb infók szerint ugyanis a Sekiro június 30-ig már több mint 3,8 millió példányban kelt el az összes támogatott platform digitális és dobozos eladásait is számítva. Noha a márciusi rajthoz mérten ez egy meglehetősen jó eredmény, a Dark Souls III még így is jócskán rávert erre, ugyanis a 2016-os alkotásnak alig két hónap kellett csupán az első 3 millió példány értékesítéséhez.

A Sekiro: Shadows Die Twice PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

17.
17.
HMoody
#3: Kifolyik a szemem a kommentedtol. Nem lehetne, hogy ha mar irsz, akkor hasznalj kozpontozast? Esetleg megtanulj irni?
16.
16.
Fata Morgana
#15: Szerinted te mennyire vagy bugyuta, hogy ezt így írtad le, minthogy csak az idézőjelet kellett volna normálisan mondatba foglalnod.
Javaslom mielőtt más szemében keresed a szálkát ne felejtsd el a sajátodból kiálló gerendát.
15.
15.
Freeser
#13: Ez a sok " " nagyon röhejessé teszi amit írsz, ha javasolhatom fölöslegesen "nem" kell "minden" szóra "használnod" mert csak bugyután "néz" ki és értelmetlenül. :)
14.
14.
br1Koo
#12: A DS játékok sokkal nerdebb játékok mint a Sekiro. Persze vannak a Sekiroban is titkos helyek, de azért nem úgy vannak elrejtve mint a DS sorozatban, hogy random ütögetned kell a falakat. Viszont én is pont emiatt imádtam a Ds-okat, sokszor még a sztorihoz hozzátartozó útvonalakat is rejtett helyeken kellett észrevenni. Nem érzed a fõhõsnek magad a korábbi from játékokban, a Sekiroban viszont 100%-ig.
13.
13.
Fata Morgana
#11: Köszönöm szépen!
Volt bennem is egy kis tüske az első kör után, és én is kb. úgy voltam hogy pihentetem a játékot egy időre.
Viszont nagyon "bosszút" akartam állni a többórányi szívás miatt, ami ugye javarészt az én hibám volt, amíg a DS-es beidegződést nem tudtam, "levetkőzni" utána hihetetlen, hogy mennyivel könnyebben ment a játék, bár a "Hatered Demon" és az "öreg Isshin" még így is komoly odafigyelést igényeltek.
12.
12.
mephi
Végigvittem a játékot és nekem tetszett. Helyenként talán még jobban is, mint a DS3, tudom ez lehet furcsa dolog. Igazából a játékot az asszonynak vettem, mert ő játszott minden SOuls játékkal eddig. Nos mondanom se kell, ő kiplatinázta a játékot, és már-már lekapcsolt TV mellett is tudott játszani vele :D De ő is azt mondta, hogy a DS játékok egy picivel szerinte jobbak.
11.
11.
Darksiders84
#8: Grat nem vagy semmi. Én is úgy voltam mint Nyarlako hogy a végére szenvedtem magam és annyiba is maradt.
10.
10.
zimonyini
#5: Sajnos én sem tudtam, pedig előrendeltem, de a Monk-nál letettem. Hiányzott a korábbi játékok varázsa. :(
9.
9.
ghost90soldier
Ehhez DLC-ket nem is terveznek ?
8.
8.
Fata Morgana
Nagyon jó játék, nem is csodálkozom hogy "fogyasztják" az emberek. ;)
Az első kör nálam is a "tanulásról" szólt, utána viszont nagyon élvezetes volt tolni, NG+5 kört mentem, megvan a platina, remélem jön még a "FS"-tól jó pár ilyen frankó játék.
5.
5.
Ganzer
#4: Én is próbáltam kedvelni a Sekirot, sajna hosszútávon nem ment. :/
3.
3.
Darksiders84
Azért nem rossz eladási adat ennyi perverz faszt pedig nem egy átlagos nehézségű és mégis mennyien szenvedtűnk de erre tuti tisztán fogok emlékezni jópár év múlva is annyiszor neki mentem néhány bossnak sőt volt amelyikkel őrákig elbaszakodtam hihetetlen volt és számomra szerintem megismételhetetlen élmény amit nyújtott a folyamatos szívatásival együtt. Az elődeit kihagytam vagyis csak belkukantottam de nem hangolódtam rájuk ezért remélem ezt viszik tovább mert ez viszont nagyon betalált úgy ahogy van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...