Száműzi a videojátékos agressziót a Walmart

Az utóbbi hónapokban történt tragikus események kapcsán úgy döntött az amerikai üzletlánc, hogy az „erőszakos képeket, vagy agresszív viselkedést” tartalmazó reklámokat és egyéb marketinges eszközöket eltüntetik az áruházaikból.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#136
#135: Igen, a szavazókat így osztották meg, fideSS, vagy ellenzék. Tökmindegy, milyen pártok jönnek még a képbe, az mind szemkilövetős fletó alteregó.
Végre valahára elolvastam egy 3-4 éve kapott könyvet Hitlerről (gyerek mellett nehéz olvasni, na), és eddig is nagyjából láttam a párhuzamot, de ez a putyinpincsi egy az egyben azt a vonalat tolja! Már a német kancellár is remeg mint Hindenburg a filmben basszus. És ennek ugyanúgy rossz vége lesz...
#135
#134: A kutyákra adott szavazat egy rendszerkritika. Teljesen tudatos döntés és legfeljebb a papírokra rajzolt f*szokból vesz el. Köszönöm, nem kérek semmilyen egységből. Nem fogok egy DK-s vagy MSZP-s söpredékre szavazni semmilyen egység kedvéért.

Dehogy egységes a narancs... A narancsnak is egy jó része protest szavazat... Sokan vannak olyanok, akik amint meglátják Gyurcsányt, már mennek is és nyomnak azonnal egy x-et az első narancsra, amit meglátnak a zöldségesnél. Ebben az országban nem a törpepártokkal van gond. Vagy legalábbis pont nem a kutyákkal. Amúgy mi lenne, ha az 20%-nyi mszp-DK inkább belátná, hogy ők a Fidesz legjobb ügynökei, és inkább szavaznának akárki másra?

Ennyire buták vagyunk amúgy? Nem tudunk 2-nél több eshetőségben gondolkodni? Meghaladtuk az egypártrendszert nagyon, 30 év alatt eljutottunk oda, hogy már kettőt is el tudunk képzelni, hiszen minden esetben a bárkire leadott szavazat, kidobott szavazat. :)
#134
A kétfarkú semmi más célt nem szolgál csak azt amit a, többi törpepárt, hogy szavazatokat vegyen el a nagyobb ellenzékektől miközben a narancs egységes, és mint tudjuk egységben az erő...
Vicces meg szellemes amit csinálnak, de sosem lesz semmi komolyabb erejük ellenben legalább több százalékkal gyengítik az amúgy sem rózsás esélyeket.
#133
#131: Őket kell utálni, ők csapták falhoz az országot, okozták a NER-t és lopják el annak a reményét is, hogy valaha ne valami kib*szott banánköztársaság legyünk.
#132
#122: Ha nyert volna - ebbe kár belemenni, hogy mi lett volna ha... Nem történt meg, max egy párhuzamos univerzumban, ahova nem látni át.

Lehet jobb lett volna, lehet hogy nem. Meglátjuk, hogy kibírjuk-e a Piréz armageddont így ahogy vagyunk.
#131
#130: Mert a magukat viccesnek ábrázoló anarchista csűrhe mentené meg az országot...
Náluk ferenc testvért és mészárost is kevésbé utálom.
#130
#129: Figyelj, esélytelen, hogy a Kutyák nyerjenek. Még kb. az is, hogy bejussanak... Sajnos nincs olyan fejlett humorérzéke ennek a népnek...
#129
#128: “Csak abba gondolj bele, hogy a mindenkori politikai elitnek mekkora üzenet lenne, ha több érvénytelen szavazat lenne mint érvényes. ”

Őszintén ? Leszarnák, semmit se számítana. Ne legyenek illúzióid. Ha ez a cél, akkor már a Kutyapárt jobb választás. Én nem a “kisebbik rosszról” beszélek, de ha nyernének, az nagy pofon lenne, csak nem mindegy azért hogy mihez kezdenének ha tényleg csinálni is kéne valamit.
#128
#127: Csak abba gondolj bele, hogy a mindenkori politikai elitnek mekkora üzenet lenne, ha több érvénytelen szavazat lenne mint érvényes. Függetlenül az eredménytől. Itt is hallgatom az ilyen "kisebbik rossz" szerű idiótaságot... Ha ki akarod fejezni, hogy kapja be az összes pszichopata, seggfej a parlamentben, azt hogy teszed meg? Ugyanilyen alapon üzenet a a Kutyákra is szavazni... Tudod mi a vicces? Karácsony Gergely programja kb. az ő programjukkal konkurált... Akkor melyik is a vicc párt? :)

Egy vicc, ami a parlamentben zajlik. Egy vicc az egész. Akkor legalább a viccet vegyük komolyan...
#127
#126: "Hatalmas f*szt fel kell rajzolni a lapra"

Nem tudom, inkább nem megyek bele a politizálásba, de érvénytelenül szavazni a legkevésbé se segít elő bármi változást.

"Kutyapárta szavazás"

Én is úgy gondolom hogy nagyon sok dologban jó érzékkel "vágnak oda" , de a cinikusra/viccesre/komolytalanra nem lehet alapozni egy kormányzást. Ha valóban változást szeretnének ( és azokat orvcsolni amikre jó rávilágítanak ) azért egy választáshoz, PÁRTKÉNT komolyabban kéne venniük magukat. Egy olyan programmal amiben a kivándorlásra ilyet modanak hogy "jelentősen csökkentjük a bántóan magas külföldi béreket," nem lehet választást nyerni. Még ha sokan szimpatizálnak is, ezt "kormányzóképes tényezőként" nem lehet számításba venni.

Lehet hogy nem sok esélyt lát az ember ha változást szeretne. És ez talán igaz is. De azzal hogy azt a kicsit sem veszi komolyan azzal k*vára nem segít.... Szerintem a mai ellenzék is azért nem tényező, mert igazából el se hiszik magukról hogy nyerhetnének, és hogy egyáltalán tudnának tormányozni.... És ez süt minden megnyilvánulásukból.
#126
#125: Két valid megoldást látok én is szavazás szempontjából:

1. Hatalmas f*szt fel kell rajzolni a lapra, vagy
2. Kétfakrú Kutya Párt. Mást nem lehet már komolyan venni.

Egyébként pedig Puzsérral értek egyet ebben nagyon, kellene egy technikai koalíció, ami csak arról szól, hogy a választási törvényt megváltoztassák, Polt Pétert rakják el a francba a helyéről és tegyenek a helyére valami normálisat (sajnos ez másnak sem igen lenne érdeke, legalábbis a régimotorosok közül, mert tuti benne voltak valami rablóprivatizációban, vagy mutyiban....), utána oszlassák fel magukat a francba és írjanak ki egy új választást. Bár én a médiatörvényt is megváltoztatnám valami olyasmire, hogy 10 elmarasztalás után a szerkesztőséget be kell szántani és sóval kell behinteni, a munkatársainak pedig 5 év közmunka.
#125
#123: Én meg nem szavazok senkire mert ugyanaz a banda.
Meg amúgy sincs jövő, leszarom.
#124
#122: És addig lesz hatalmon amíg:
1. Gyurcsányt el nem viszi a májcirózis

És/vagy

2. Jön egy újabb gazdasági krakk...
#123
#122: Mondjuk ehhez kellett a Pravdát megszégyenítően gusztustalan médiabirodalom és "etika", amivel mindenkiről (aki potens lehetne valamilyen szempontból... Függetlenül attól, hogy mennyire és miben értek velük egye) elterjesztettek minden hazugságot, majd választások után jöttek a "valótlanul állítottuk, hogy...",, persze egyrészt addigra már mindegy volt, másrészt pedig olyan helyeken és időben jelentek meg a helyreigazítások, amit és amikor a kutya nézi...

Máshogy vagyunk bekötve. Nekem kizárólag az undorító médiája elég lenne, hogy soha többet ne szavazzak rájuk.
#122
#121: Nyert volna olyan szinten lenullázta magát az úgynevezett ellenzék, legfeljebb nem kétharmaddal.
#121
#111: Könnyen meglehet, hogy a migránskrízis nélkül nem nyert volna megint választást a Fidesz. A nép simán beveszi azt hogy a kormánypárt állja csupán útját a humanitárius apokalipszisnek a kerítéssel. Az alacsonyan iskolázott és tájékozatlan tömegek sakkban tarthatók még sok-sok évig, Hiába nem ez a jelenlegi legnagyobb probléma, naprakészen tartva a ezt témát erős marad a kormánypárt. Sajnos nálunk a családban anyai ágon is ez a probléma, nagyanyámék akiknek csak a közmédia jut, kimondottan rettegnek a migránsoktól, hiába nem találkoztak eggyel se. Nincs olyan érv, semmi gondolat, ami megingatná a kormányba vetett hitüket. Nem vetem meg őket emiatt, hisz nem az ő hibájuk...
De elkeserítő, hogy elmegy a lehetőség hogy felzárkózzunk legalább a régióhoz. Igaz hogy jobbak a munkalehetőségek és csúcson van a foglalkoztatás de miért is? Mert százezrek menekültek külföldre és így már szellősebb a munkaerőpiac, ezért. Köpjük Sorost? Oké. Balliberókat? Naná. Brüsszelt? Az ENSZ-t? Mivan?? Nem vesszük észre, hogy talán mégse a fél világ a hülye?
#120
#119: Hat igen... Elég kemény cuccot tolhat a srac.
#119
Nemaza szomorú hogy buta hanem hogy el is hiszi ezt a sok ordító faszságot amit összehord. Lehet neki statisztikát, tapasztalatot mondani úgyis vagy "hamis" vagy"elfogult" lesz a magyarázat...

"A szakma nehèzsège, felelőssègteljes mivolta miatt kevès az orvos"

Aki ilyet képes leírni azzal teljesen felesleges vitába szállni totális ködben van.. És ahol víz nincs ott nem lehet hullámot gerjeszteni...
#118
Manderel!
Minden kòrhàzi egysègnèl hiàny van az orszàgban főleg àpolòkbòl, viszont itt orvosokbòl nincsen olyan hiàny, mely veszèlyeztetnè a betegbiztonsàgot. Az orvosok nem kimondottan a pènz hiànya miatt nincsenek elegen a kòrhàzakban, mert a hàlapènzekkel együtt szèp summàt vihetnek haza havi szinten, ezt kòrhàzi dolgozòktòl, sőt orvosoktòl tudom. A szakma nehèzsège, felelőssègteljes mivolta miatt kevès az orvos, alig van utànpòtlàs belőlük. A fiatal orvosok külföldre mennek, az ottani bèrekkel kèptelensèg felvenni a harcot. Igaz ott meg a hàlapènz nem jellemző, ìgy a nagy havi apanàzs màris nem olyan csàbìtò. Itthon rengeteg a magàn praxis, ott pl pluszban hatalmas pènzeket szakìtanak. Sok tìzmilliòs autòkkal furikàznak, gyönyörű otthonokban laknak. Nem irigylem őket, csupàn megjegyeztem. Ìgy sajnaljuk őket.
#117
Sasncore! 110#
Nem reagàlnèk bővebben az ìràsodra, mert vèlhetően a szüleid tanàrok lehetnek, tehàt èrthető okobòl elfogult vagy a tèmàban. Megint tapasztalatom, hogy a tanàrok gyerekei a legdebilebbek, ès ezt a vèlemènyt rengetegen osztjàk màr èvtizedek òta, gyerekkènt rengetegszer hallottam innen-onnan. Aztàn megtapasztaltam..

Kawada!
Nyìlvàn nem lehet àltalànosìtani, de mikor egyes tanàrok òràja abbòl àll, hogy a cìmszavakat felolvassàk, majd kinyögik, hogy otthon mindenki dolgozza ki a következő òra anyagàt, majd olvasni kezd, akkor valòban bajok vannak. Akinek nem inge ne vegye magàra, vannak termèszetesen a diàkokat kedvelő tanàrok, főleg gimnàziumi egyetemi szinteken. Hogy mennyit dolgoznak az nagyon vàltozò, ebbe ne is menjünk bele, de hogy ők vàlasztottàk ezt a szakmàt minden könnyedsège ès nehèzsège ellenère, ìgy utòlag panaszkodni nevetsèges a rèszükről. Azèrt az bìztatò, hogy nemzetközi tanulmànyi versenyeken a magyar diàkok, főleg szakmai vesenyeken, szèp eredmènyeket szoktak elèrni. Ez legalàbb bìztatò momentum.
A sok lexikàlis tananyag, a felesleges informàciòk valòban gond, ezen mindenkèppen kell vàltoztatni a kèsőbbiekben. Az òraszàmok azèrt növekedtek az elmùlt èvekben ( ìgy is sok ) mert a mindennapos tornaòràk miatt ez elkerülhetetlen lett.