The Walking Dead - képeken az új évad

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkeztek a zombis sorozat 10. évadjáról készült első felvételek, melyek jóvoltából egy kis ízelítőt kapunk az ősszel elrajtoló epizódokból. Úgy fest, hogy a túlélők nehézségei nem értek véget az előző évad brutális fináléjával.

A San Diegóban megrendezett Comic-Con The Walking Dead-paneljén rengeteg újdonságról rántották le a leplet az AMC munkatársai, így köztük egy hosszabb trailerről is, melyet most vadonatúj képek követtek.

Ezeken többek közt Michonne (Danai Gurira), Daryl (Norman Reedus), Negan (Jeffrey Dean Morgan), Carol (Melissa McBride), Gabriel atya (Seth Gilliam), Aaron (Ross Marquand) és Ezekiel (Khary Payton) bukkan fel, meg persze jutott néhány kép a zombiknak is.


Az AMC tervei szerint a The Walking Dead 10. évada október 6-án rajtol el.

9.
9.
ollie92
#8: Amikor pálmafák nőnek Skelligén !
8.
8.
prodigy1990
#7: A szerkesztés funkciót mikor fogja a Gamekapocs alkalmazni?
7.
7.
prodigy1990
#5: Én is ott hagytam abba. Egyszerűen belefáradtam, hogy az évadkezdő, félévadzáró és évadzáró részeket leszámítva saz összues többi csak időhúzó, unalmas töltelékrész, amiknek semmi értelme nincs.
6.
6.
medson
#1: Én néztem a 8 adik ig, amikor olvastam hogy a következőbe kiveszik Rick et eldöntöttem hogy végeztem ezzel a sorozattal.
5.
5.
xanatos0911
En a hetedik evad kozepen hagytam abba, annyira borzasztoan fusztralt, hogy nem tortenik semmi. Most azt mondjak, hogy uj erore kapott a sorozat, verfrissiteskent jott a showrunner levaltasa es bizonyos karakterek sorsa is megpecsetelodott. Anno a legjobbak koze soroltam, ugyanis az elso, harmadik es negyedik evad eleg jo volt (meg a masodik evad vege talan). Aztan rendesen leult. Lehet adok neki meg egy eselyt, ha ez az uj evad ennyire jo... fajt a szivem mert egyetelen sorozatot sem hagytam meg abba, ez volt az egyetlen eddig.
4.
4.
DarkLord
10. évad? Egy részt, de még egy percet sem láttam belőle soha. (most lehet jól elvagyok maradva :D, látszik nem vagyok nagy tv néző/sorozatfüggő).
2.
2.
drat576
#1: Én még a legutóbbi évadot végigszenvedtem, de ebbe már bele se fogok kezdeni, Negan bukása után kellett volna lezárni a sorozatot.
1.
1.
br1Koo
Nézi még ezt a sorozatot valaki egyáltalán?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...