Elkészült a Gears 5, íme, az achievementek

Aranyba ment a Gears 5, vagyis a The Coalition elkészült a játék lemezre szánt buildjével. Ezt megünnepelve a fejlesztőcsapat a Microsofttal karöltve közzétette az achievementek listáját, amelyek közt találhatunk egy jópofa easter egget is.

Még egy teljes hónapot kell várnunk a Gears 5 megjelenéséig, de úgy tűnik, hogy a The Coalition csapata már most fellélegezhet egy kicsit. Az Xbox Wire blogján a fejlesztőcsapat és a kiadó egy örömteli levélben megköszönte a rajongók lelkesedését, és bejelentették: a játék elkészült, ők pedig alig várják, hogy mindenki ismét Lancerrel a kézben nekifeszítse a hátát a derékmagas fedezékeknek.

A bejelentéshez pedig egy újabb ízelítővel szolgáltak a rajongóknak és achievement-vadászoknak, hiszen a fent említett posztban közzétették a teljesítésre váró kihívások listáját. Ezek elnevezései természetesen sok-sok utalást tartalmaznak, de egyiken sem akadt meg annyira a szemünk, mint a lista tetején lévő My Body Is Ready nevezetű achievementen, ami minden bizonnyal az idei év elején visszavonult Reggie Fils-Aime előtt tiszteleg.

A Gears 5 szeptember 10-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

15 komment - szólj hozzá!