Elkészült a Gears 5, íme, az achievementek

Aranyba ment a Gears 5, vagyis a The Coalition elkészült a játék lemezre szánt buildjével. Ezt megünnepelve a fejlesztőcsapat a Microsofttal karöltve közzétette az achievementek listáját, amelyek közt találhatunk egy jópofa easter egget is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#6: Számomra az 1. jó volt, de nem az a hű de nagy szám, 2. etalon, 3. is király volt (foleg a multija), 4. meg egyszer vegigviheto, de semmi extra sajnos.
#14
Én meg leszarom az akciókat. Regisztráltam, amennyit levon, annyit levon.
Még borravalót is adnék, ha lehetne :D
#13
#8: Nekem 2020 nàjusig volt goldom. Amikor jött a gamepass ultimàtè, akkir vettem 300 ft èrt 1+1 hó ganepasst amit az ms szinkronba hozott - nem tudom milyenv elv mentèn- a golddal, így most van goldom ès ganepassom is 2020 júliusàig. Ez bortasztó nagy jófejsèg sztem. Jövő júliusig így nyuzhatoml a gearst, addigra lemegy az àra, oszt veszek valami ultimàtum editiont.
#12
#10: Ámen nem is értem miért teszik szóvá egyesek mivel már mindenki ismeri nem rosszindulatú veterán törzstag.
#11
#9: A próféta szóljon belőled.
#10
#9: Szerintem már mindenki ráunt, legyen boldog a 300 forintos game passával.
#9
#8: Azért remélem a Moderátorok lépnek lassan ennek a kölyöknek az ügyében, mert bármennyire is burkoltan és megválogatva írkál, remélem nem csak nekem tűnik fel, hogy direkt provokálja a feszkót...
#8
Coopba haverral nagyon nagy mindegyik rész főleg horda modba ott lehet jókat nyomatni. Pláne ha az embernek pc-n van meg a 4 haver meg fizet a multiért boxon mi meg ingyen zuzzuk pc-ről :)

5-öt is gyorsan letoltjuk coopba amíg él a 300ft-os game passom
#7
#6: Éedekes, nálam az első elment kólával a második megborított és a harmadik is hozta a szintet. Negyedik rész csak egy beetetés az 5. rész előtt. Ugyebár a harmadikban gombnyomásra vége a harcnak, majd a negyedikben felvezették, hogyan és milyen formában térnek vissza. Persze sokaknak az első lesz az igazi, érthető, mivel akkoriban eléggé jól összerakták és setétebb is volt.
#6
#5: Az első rész nálam etalon volt, a második sem volt olyan rossz, a harmadikat már be sem fejeztem, a Judgementbe csak belenéztem és elég is volt. Nem tudom a 4. rész milyen lett, nem játszottam vele, de az általad írtak alapján nagyon megfáradt már a sorozat. Talán az, hogy elhagyták a játék nevéből az "of War" kifejezést, utalhat arra, hogy kicsit más irányba indultak el a fejlesztők, vagy csak elegük lett abból, hogy az emberek keverik a God of Warral a rövidítés miatt...
#5
A 4 előtt csak az elsővel játszottam, ami kifejezetten tetszett. Úgyhogy nagy reményekkel vágtam bele a negyedikbe, de nagyon hamar unalomba fulladt. Nem csak a történet, a játékmenet miatt is. Ettől már nem is várok túl sokat.
#4
@szlav - The Coalition
#3
#1: Mert az olyan kurva jó, ha már a fél játék fent van youtubon ? Wolfenstein, Doom, stb....amúgy, augusztus 19-én a Gamesconon lesz felvétel a kampányból.
Ferguson elmondása szerint a leghosszabb kampány evör.
#2
#1: Na jól van azt hittem már csak engem került el.
#1
Valljuk be a legjobban titkolt game evör. Egy kurva video nem volt a singleről